KiesUwCursus
Home Cursussen Cursus Actualiteiten Burgerlijk procesrecht

Cursus Actualiteiten Burgerlijk procesrecht

Is uw kennis van het burgerlijk procesrecht nog up-to-date?

Voorkom dat u belangrijke ontwikkelingen mist. Fris uw kennis van het burgerlijk procesrecht op. In deze actualiteitencursus krijgt u een overzicht van de belangrijkste recente jurisprudentie, nieuwe en komende wetgeving, en publicaties over burgerlijk procesrecht . Met deze actualiteitencursus bent u in drie uur tijd weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied.

Volg op deze dag nog een tweede actualiteitencursus!
Deze cursus vindt plaats tijdens de CPO Actualiteitendag. Gedurende deze dag kunt u twee actualiteitencursussen volgen. Maak uw dag compleet en combineer deze cursus met een van de andere 5 actualiteitencursussen! Zo behaalt u 6 PO punten op 1 dag. Efficiënt en voordelig. Meer info over de CPO Actualiteitendag

Programma

Datum en tijd: 9 november 2023 van 09.30 uur tot 12.45 uur
Locatie: Van der Valk Amsterdam Zuidas

Sprekers

  • Mr. dr. René Klomp

    René Klomp is juridisch adviseur, raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Amsterdam, NAI-arbiter en docent Burgerlijk procesrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is hoofdredacteur van de Groene Serie Verbintenissenrecht, redacteur van Overeenkomst in de rechtspraktijk (ORP) en lid van de Boekenraad van Ars Aequi Libri. Tevens is Klomp hoofddocent Burgerlijk recht bij de Beroepsopleiding Advocatuur. Voor het CPO verzorgt hij cursussen en webinars over verbintenissenrecht en procesrecht.

Editie(s)

  • do 09 nov 2023
  • Van der Valk Amsterdam Zuidas
  • Tommaso Albinonistraat 200
  • 1083 HM
  • Amsterdam
Plan route

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling