KiesUwCursus
Home Cursussen Cursus Actualiteiten aanbestedingsrecht

Cursus Actualiteiten aanbestedingsrecht

De actuele stand van het aanbestedingsrecht in 1 middag

Raak op de hoogte van alle recente jurisprudentie van het afgelopen half jaar. Na afloop bent u volledig up-to-date en krijgt u een compleet naslagwerk met alle uitspraken voorzien van commentaar.

Deze cursus besteedt aandacht aan de belangrijkste actuele ontwikkelingen in de jurisprudentie op het terrein van het aanbestedingsrecht.

Cursusleider Chris Jansen: “Een completer overzicht bestaat er niet. Alle gepubliceerde jurisprudentie van het afgelopen half jaar (ca. 100 uitspraken) is thematisch geordend en wordt beschikbaar gesteld door middel van een praktisch en toegankelijk naslagwerk. Daarvan worden de 50 meest interessante besproken tijdens de cursus.”

Voor wie is deze cursus?
Advocaten, inkopers, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. Ook voor professionals met een niet-juridische achtergrond met voldoende kennis van het aanbestedingsrecht is deze cursus uitermate geschikt.

Programma

Woensdag 4 september 2024

Programma
12.30 – 13.00 uur ontvangst 
13.00 – 17.30 uur college.

Sprekers

  • Prof. mr. Chris Jansen

    Hoogleraar privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam en raadsheer-plaatsvervanger in het Hof ’s-Hertogenbosch en het Hof Den Haag. Hij heeft inmiddels 30 jaar ervaring als onderzoeker, docent en in de rechtspraktijk op het gebied van Contractenrecht, Aanbestedingsrecht en Bouwcontractenrecht.

  • Prof. mr. Elies Steyger

    Hoogleraar Europees bestuursrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en advocaat.

Editie(s)

Plan route

Reviews over cursussen van VU Law Academy

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling