KiesUwCursus
Home Cursussen Cursus Actualiteiten Aanbestedingsrecht

Cursus Actualiteiten Aanbestedingsrecht

De actuele stand van het aanbestedingsrecht in 1 middag

Raak op de hoogte van recente jurisprudentie en interessante vraagstukken op het gebied van aanbestedingsrecht. Na afloop bent u volledig up-to-date en kunt u de kennis toepassen in de praktijk.

Voor wie is deze cursus?
Advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. Ook voor professionals met een niet-juridische achtergrond met voldoende kennis van het aanbestedingsrecht is deze cursus uitermate geschikt.

Deze cursus besteedt aandacht aan de belangrijkste actuele Europese en nationale ontwikkelingen wat betreft wetgeving, beleid, rechtspraak en literatuur op het terrein van het aanbestedingsrecht.

Cursusleider Chris Jansen: “Een completer overzicht bestaat er niet. Alle gepubliceerde jurisprudentie (ca. 100 uitspraken) wordt thematisch geordend en beschikbaar gesteld door middel van een praktisch en toegankelijk naslagwerk. Daarvan worden de 50 meest interessante besproken tijdens de cursus.”

Programma

Datum en tijd: dinsdag 27 juni 2023, van 13:00 tot 17:30 uur.

Hybride. Omdat er grote vraag is naar zowel cursussen online als ook cursussen op de VU, zullen de cursussen van de VU Law Academy in het najaar van 2022 allemaal hybride worden aangeboden. Dit betekent dat u als cursist kunt kiezen of u de cursus live op de VU of live online via Zoom volgt. U maakt uw voorkeur kenbaar (live op de VU of live online via Zoom) via een veld op het inschrijfformulier.
Let op: indien zich minder dan 5 cursisten opgeven voor de fysieke variant, behoudt de VU Law Academy zich het recht voor om de cursus alleen online aan te bieden. We laten u dit tijdig voor de start van de cursus weten.

Sprekers

  • Prof. mr. Chris Jansen

    Hoogleraar privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam en raadsheer-plaatsvervanger in het Hof ’s-Hertogenbosch en het Hof Den Haag. Hij heeft inmiddels 30 jaar ervaring als onderzoeker, docent en in de rechtspraktijk op het gebied van Contractenrecht, Aanbestedingsrecht en Bouwcontractenrecht.

  • Prof. mr. Elies Steyger

    Hoogleraar Europees bestuursrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en advocaat.

Editie(s)

Plan route

Reviews over cursussen van VU Law Academy

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling