KiesUwCursus
€ 1.399,00 (excl. btw)
Home Cursussen Contracteren: de basis, verdieping en de software-overeenkomst

Contracteren: de basis, verdieping en de software-overeenkomst

Dag 1: de basis

Welke uitdagingen bieden ICT-contracten? Leer in deze basiscursus welke aandachtspunten er zijn bij softwarelicenties, apps, hostingcontracten en privacyaspecten van overeenkomsten. Hoe bouwt u een ICT-contract op en hoe borgt u de kwaliteit? Aan de hand van vele voorbeelden leert u de kennis in de praktijk te brengen.

Dag 2: de verdieping

Voor ervaren advocaten en juristen (contractmanagers en inkopers) die meer willen: in een eendaagse praktijkcursus leert u ICT-contracten te screenen en uit te onderhandelen. We behandelen o.a. softwarelicenties, SLA’s, NDA’s en cloudvoorwaarden. U gaat niet weg tot u al onze praktijktrucs kent!

Dag 3: de software-overeenkomst

Software is onderdeel van vrijwel ieder ICT-contract. Beheersen van licentieaspecten is dan ook een vereiste voor een senior adviseur. Welke modellen voor licentieverlening zijn er, wat vereisen deze contractueel en welke randvoorwaarden zijn van belang vanuit zowel de positie van licentiegever als licentienemer? Tevens worden de beginselen van contracteren bij software-ontwikkeling tijdens deze masterclass software-overeenkomst behandeld.

U kunt deze dagen ook los volgen. Dag 1 en 2 zijn € 649 (excl. btw) per dag. Dag 3 kunt u volgen voor € 349 (excl. btw) per dag.

Dag 1:
→ Klik hier voor meer informatie
Dag 2:
→ Klik hier voor meer informatie
Dag 3:
→ Klik hier voor meer informatie

Programma

Dag 1: 4 oktober 2018 van 09:00 – 17:00 uur
Dag 2: 4 december 2018 van 09:00 -17:00 uur
Dag 3: 24 januari 2019 van 13:00 – 17:00 uur

Sprekers

  • Arnoud Engelfriet

    Arnoud Engelfriet is algemeen directeur / opleidingsdirecteur bij ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt. Met zijn informatica-achtergrond richt hij zich graag op complexe technisch/juridisch ICT-vraagstukken en softwarelicenties (met name open source). Zijn website Ius mentis is één van de populairste van Nederland over ICT en recht.

  • Itte Overing

    Itte Overing is sinds augustus 2010 juridisch adviseur bij ICTRecht en manager van het cloudteam. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloud computing. Zij heeft zich hierbij gespecialiseerd in de continuïteit van bedrijf én dienst, de specifieke juridische uitdagingen van zorginstellingen in de cloud en “notice and takedown”.

Reviews over cursussen van ICTRecht

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling