KiesUwCursus
€ 2.780,00 (excl. btw)
Home Cursussen Certified Chemical Safety Expert // CCSE

Certified Chemical Safety Expert // CCSE

In de praktijk spreken wij veel veiligheidsfunctionarissen die aangeven dat zij behoefte hebben aan praktische en toepasbare kennis over wetgeving, en tevens aan een verdieping van hun kennis over veilig werken met chemische producten.

Heeft u al eens gedacht, als veiligheidsprofessionals, aan de toonaaangevende opleiding CCSE® (Certified Chemical Safety Expert) veilig werken met chemische producten, met certificering ?

CCSE® geeft u namelijk een verbreding van uw chemische veiligheid kennis en is een perfecte aanvulling op uw basiskennis die u opdoet op de VCA, MVK en HVK opleidingen. CCSE® opleiding geeftt u een combinatie van de wettelijke kaders, chemische basiskennis en praktische chemische veilgheid toepasbaarheid.

Na het volgen is uw kennis over chemische veiligheid en wetgeving up-to-date, u herkent gevaarlijke situaties en weet deze te voorkomen. CCSE-opleiding is de enige opleiding in Nederland op het gebied van chemische veiligheid met een certificering.

Een gedetailleerde en praktisch uit te voeren RI&E gevaarlijke stoffen is nu gemakkelijk te maken of aan te scherpen.

Sprekers

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling