KiesUwCursus
€ 405,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen CAR-verzekering (online)

CAR-verzekering (online)

De CAR verzekering is een complexe verzekering waarin dekking wordt geboden voor verschillende risico’s die bouwpartijen lopen gedurende de bouw. Na een inleiding waarin een globaal overzicht wordt gegeven van de verschillende aspecten die bij de CAR verzekering een rol spelen, zal naar aanleiding van een aantal casus posities dieper op een aantal voor de praktijk belangrijke problemen worden ingegaan.

Lees hier onze blog over de leergang Verzekeringsrecht van Eggens Instituut voor juridische postacademisch onderwijs:

Programma

Datum en tijd: 12 november 2020, van 14.00 tot 17.30 uur

Sprekers

  • Dr. P.M. Leerink

    Advocaat te Deventer bij JPR advocaten en verbonden aan ACIS. Leerink is tevens raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag. Leerink promoveerde in 2011 aan de Open Universiteit op het proefschrift “Premiebetaling in het verzekeringsrecht”. Hij is medewerker van NTHR. Leerink publiceert regelmatig over verzekeringsrechtelijke onderwerpen.

  • Mw. dr. M.H. Pluymen

    Advocaat te Deventer bij JPR advocaten. Pluymen is in 2008 gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen op een migratierechtelijk onderwerp. Zij is redacteur van NTHR en publiceert regelmatig over verzekeringsrechtelijke onderwerpen.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van Eggens Instituut

Wat vonden uw vakgenoten?

Eline Goemans

Enthousiaste en kundige docent. Nuttige cursus als je regelmatig procedeert. Organisatie was uitstekend.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling