console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen BTW-Actualiteiten

BTW-Actualiteiten

Info

De btw verandert dagelijks. Het is van groot belang dat u deze veranderingen in de gaten houdt.  Na deze cursus bent u weer helemaal op de hoogte van alle BTW-nieuwtjes. Denk aan praktische zaken als het beperken van risico’s en mogelijkheden voor ondernemers om btw te besparen. Ook komt het VAT action plan aan bod. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen en u kunt uw vragen ook vooraf aangeven zodat deze tijdens de cursus aan de orde komen.

De onderwerpen zijn afhankelijk van de actualiteit en worden daarom kort voor aanvang van de cursus vastgesteld.

Programma"

Programma

Datum
Woensdag 28 november
16:00 – 20:30 uur
De genoemde cursusprijs is incl. dinerbuffet en gratis parkeren
Persoon

Sprekers

  • mr. C.W. (Carola) van Vilsteren

    Mevrouw mr. C.W. (Carola) van Vilsteren is sinds 2003 eigenaar van van vilsteren BTW advies te Heelsum en adviseert aan accountants, overheidsinstellingen en bedrijven inzake BTW. Hier worden samen met gedreven adviseurs BTW vraagstukken opgelost en praktische, onafhankelijke BTW adviezen gegeven. Carola heeft diverse publicaties op haar naam staan en is als auteur verbonden aan diverse vakbladen zoals CM, Fiscaal & Actueel en Belastingzaken. Tevens spreek zij op diverse seminars en praktijk cursussen.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Ammerlaan Opleidingen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling