KiesUwCursus
€ 750,00 (excl. btw)
Home Cursussen AVG & Actualiteit

AVG & Actualiteit

Deze cursus behandelt de laatste stand van zaken ten aanzien van de ontwikkeling in de privacywet en regelgeving in Nederland en Europa. Besproken worden: de meest recente jurisprudentie, opinies van de European Data Protection Board (EDPB), de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en recente onderzoeken van de AP en de EDPB. 

Doelgroep:

(beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers.

kennis van de laatste stand van zaken ten aanzien van de privacywet en regelgeving in Nederland en Europa.

Resultaat: 

Programma

Programma:

18 mei 2020 of 14 december 2020

Sprekers

  • Mr. Dr. Bart W. Schermer

    Bart is één van de bekendste juridische privacy experts in Nederland. Hij is gespecialiseerd in het gebied van Privacy en ICT recht en is verantwoordelijk voor de juridische projecten binnen Considerati. Bart is tevens als universitair hoofddocent verbonden aan de afdeling eLaw bij de Universiteit van Leiden en begeleidt daar ook promovendi.

  • Dr. Ir. Jaap-Henk Hoepman

    Jaap-Henk is een autoriteit op het gebied van privacy enhancing technologies en is tevens universitair hoofddocent aan de Raboud Universiteit en de Universiteit van Groningen. Naast zijn werk als hoofddocent, houdt Jaap-Henk zich bezig met onderzoek naar privacy by design, privacy en ICT security bij de Universiteit van Tilburg.

Reviews over cursussen van Considerati

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling