console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Arbeidsongeschiktheid en sociaal zekerheidsrecht

Arbeidsongeschiktheid en sociaal zekerheidsrecht

Info

In deze cursus komen diverse onderwerpen aan de orde die gaan over arbeidsongeschiktheid. Niet alleen het arbeidsongeschiktheidsbegrip zelf komt aan de orde, maar ook de begrippen samentelling van verzuim, ontslag en ziekte, conflict en ziekte en re-integratie. Speciale aandacht zal worden besteed aan de raakvlakken met de WIA en ziektewet. Het gaat dan om de no-riskpolis, WIA en ontslag en de wijze waarop re-integratie WIA-aanspraken beïnvloedt. Ook de re-integratieverplichtingen van werkgever en werknemer en bijbehorende sancties zullen worden behandeld. Het is de bedoeling dat ook uw vragen op dit terrein aan de orde kunnen komen.

Programma"

Programma

Datum en tijd: donderdag 3 juni 2021, van 13:00 – 17:30 uur

12.45 – 13.00 uur          ontvangst
13.00 – 14.30 uur          deel I
14.30 – 14.45 uur          pauze
14.45 – 16.15 uur           deel II
16.15 – 16.30 uur           pauze
16.30 – 17.30 uur          deel III

Persoon

Sprekers

  • mr. P. Fluit

    Mr. P. Fluit is sinds 2001 aan Stadhouders Advocaten verbonden en gespecialiseerd in sociale zekerheid, arbeidsrecht en huurrecht. Hij publiceert regelmatig, met name over sociale zekerheid, en treedt op dat terrein ook vaak als docent op. Pieter Fluit is voorzitter van het Nederlands Instituut voor Sociale Zekerheid, deelredacteur van het Tijdschrift Recht en Arbeid (TRA) en lid van de Adviescommissie Arbeidsrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling