KiesUwCursus
Home Cursussen Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (online)

Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (online)

De rechtspositie van de overheidswerknemer (ambtenaar) is met ingang van 1 januari 2020 fundamenteel gewijzigd. Tijdens deze cursus wordt deze gewijzigde rechtspositie behandeld, zowel juridisch maar ook vanuit de praktijk. Ook wordt aandacht besteed aan de eerste afgesloten cao’s en de meest recente ontwikkelingen.

Programma

13.00 – 14.00 uur          deel I
14.00 – 14.10 uur          pauze
14.10 – 15.10 uur          deel II
15.10 – 15.20 uur          pauze
15.20 – 16.20 uur          deel III
16.20 – 16.30 uur          pauze
16.30 – 17.30 uur          deel IV

Sprekers

  • dr. mr. S.F.H. Jellinghaus

    Dr. mr. Steven F.H. Jellinghaus (1969) studeerde Nederlands Recht en Bedrijfsrecht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Thans is hij als universitair docent verbonden aan de Vakgroep Sociaal Recht en Sociale Politiek van de Universiteit van Tilburg. Naast het arbeidsrecht doceert hij daar ook het ambtenarenrecht,. Daarenboven is hij sedert 1994 advocaat en mediator te Tilburg bij De Voort Advocaten | Mediators (www.devoort.nl). Hij is redacteur en auteur van menig artikel en/of boek op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling