KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Alimentatierecht en -rekenen

Actualiteiten Alimentatierecht en -rekenen

De inhoud van deze cursus volgt z.s.m.

Programma

Datum en tijd: dinsdag 12 maart 2024, van 13:00 tot 17:30 uur.

12.45 – 13.00 uur ontvangst
13.00 – 14.30 uur deel I
14.30 – 14.45 uur pauze
14.45 – 16.15 uur deel II
16.15 – 16.30 uur pauze
16.30 – 17.30 uur deel III

Sprekers

  • mr. A.R. van Wieren

    Agnes van Wieren is afgestudeerd aan de RUG en werkt al jarenlang als advocaat/mediator met specialisatie familierecht bij Banning Advocaten in ’s-Hertogenbosch/Amsterdam. Zij adviseert, procedeert, geeft second opinions of bindende adviezen aan cliënten of collega-advocaten en/of adviseurs en alles wat daar mee te maken heeft.t. Ze werkt veel in complexe zaken al dan niet met ondernemers (of de partner daarvan). Niet alleen de juridische aspecten, maar ook de mens erachter is voor haar belangrijk. Zij geeft als praktijkdocent al jarenlang cursussen op het gebied van familierecht met de nadruk op alles wat te maken heeft met alimentatie. Ook heeft zij jarenlange ervaring aan ‘de andere kant van de tafel’ als rechter-plaatsvervanger en inmiddels zo’n tien jaar als raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof Amsterdam.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling