KiesUwCursus
Home Cursussen AI in de praktijk: compliance & governance

AI in de praktijk: compliance & governance

Zoekt u naar handvatten om de inzet van AI te screenen zodat uw bedrijf of cliënten veilig en legaal kunnen opereren? Leren hoe AI nuttig ingezet kan worden? En wilt u meedoen aan een unieke serious game die u AI compliance en governance in de praktijk laat zien? Volg dan deze e-learning!

Leren adviseren over AI

Steeds meer organisaties zetten Artificial Intelligence (AI) in. Dit roept vele vragen op over de juridische en ethische randvoorwaarden. Maar de regels moeten geen blokkade zijn. De behoefte aan een duidelijk kader is dan ook groot. Deze leergang helpt u op een positieve en oplossingsgerichte manier de inzet van AI te beoordelen en te adviseren hoe het wél kan.

Na deze leergang bent u in staat een gedegen beoordeling over de juridische en ethische haalbaarheid van een AI systeem te geven. In tien hoofdstukken nemen wij u via e-learning op unieke wijze mee in de materie, toetst u interactief uw niveau en werkt u met échte casussen (en dus ook échte AI) om uw begrip en beoordelingsvermogen te vergroten.

E-learning in het kort

  • Tien weken online leren, in eigen tempo
  • Praktijkgerichte modules
  • Unieke case studies met echte AI
  • Geen technische of juridische voorkennis vereist
  • Start 1 februari 2021
  • Gemiddelde studiebelasting per week 4 uur

En dat alles voor de introductieprijs van €599 ex btw.

Serious gaming houdt u bij de les

U doet tijdens de leergang mee aan de wereldwijde competitie van de Most AI-focused city in the world, bijgehouden door het fictieve United Nations Office for Global AI (UNOGAI). Wanneer u een casus oplost of een toets afrondt, stijgt uw cliënt – een kleine Nederlandse gemeente – op deze ranglijst van wereldsteden. Tilt u haar naar de wereldwijde ereplaats?

Dit spelelement houdt u bij de les en geeft u op verrassende manier extra inzichten en kennis over AI. U krijgt toegang tot de gemeentewebsite met achtergrondinformatie over de casussen en de praktijk, en tot de UNOGAI website met verdiepend leesmaterial over AI, ethiek, compliance en technologie.

U ontvangt een certificaat van deelname wanneer u de e-learning-opdrachten met voldoende resultaat afsluit.

Doelgroep

Compliance officers en andere juridische/informatieprofessionals die moeten adviseren over wenselijkheid en wijze van inzet van AI bij bedrijven of overheid.

Programma

U werkt in eigen tijd. Het advies is elke week één van de tien modules af te ronden. Echter, u kunt niet deelnemen aan de finale van het bijbehorende spel (en dupeert daarmee uw medestudenten) als u na week 10 niet alle hoofdstukken hebt afgerond.

Al het lesmateriaal wordt aangeboden in de Procademy online lesomgeving. U krijgt webinars, online leesopdrachten, puzzels, uitzoekopdrachten en interactieve casusopdrachten. Hierbij leert u onder meer data te analyseren, AI-ontwerp te toetsen en compliance-eisen te formuleren. U werkt daarbij met echte data, echte AI’s en echte casussen.

Sprekers

  • Arnoud Engelfriet

    Arnoud is partner van ICTRecht bv, mede-oprichter van Legal Tech bedrijf Juriblox en maker van de robot lawyer NDA Lynn.

Reviews over cursussen van ICTRecht

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling