KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteitencursus personenschade

Actualiteitencursus personenschade

Laatste ontwikkelingen personenschade

Tijdens deze actualiteitencursus word je aan de hand van recente jurisprudentie en actuele thema’s bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van personenschade.
Met deze cursus ben je in één keer weer helemaal up-to-date. Zo werk je optimaal aan je eigen ontwikkeling als professional.

De online bijeenkomst bestaat uit drie delen. Allereerst staat de docent stil bij de belangrijkste arresten van de Hoge Raad en de relevantie hiervan voor de dagelijkse praktijk. Tijdens het tweede deel worden de ontwikkelingen besproken op een aantal actuele thema’s. Tijdens het derde deel komt de lagere rechtspraak voor de dagelijkse praktijk aan de orde.

Wat is de doelgroep

De cursus is interessant voor letselschade advocaten, belangenbehartigers, letselschade-experts en letselschadebehandelaars bij aansprakelijkheids- of rechtsbijstandsverzekeraars, schaderegelings- of expertisebureaus.

Wat is de cursusvorm

De cursus bestaat uit een online sessie van 2 uur waarin de docent je bijpraat over de actuele thema’s en uitspraken in de personenschade.

Wie is de docent?

Lisa Godwaldt
Henriëtte Verdam

Wat leer je tijdens de actualiteitencursus personenschade?

Na afloop van de cursus:

 • ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van personenschade;
 • kun je deze kennis toepassen in je eigen praktijk.

Welke voorkennis en ervaring heb je nodig?

Ervaring met behandeling van personenschadezaken.

Wat ontvang je na afronding van de actualiteitencursus personenschade?

 • een bewijs van deelname;
 • 2 PE punten;

Programma

Inhoud

Programma:

  • arresten Hoge Raad en de relevantie hiervan voor de dagelijkse praktijk;

 

  • ontwikkelingen op actuele thema’s;

 

  • lagere rechtspraak voor de dagelijkse praktijk.

 

NB: Om de inhoud van deze cursus zo actueel mogelijk houden, maken we het volledige programma pas bekend tijdens de bijeenkomst.

Werkwijze

Deze actualiteitenbijeenkomst sluit volledig aan op de praktijk. We behandelen actuele ontwikkelingen en bieden ruimte voor interactie met vakgenoten. Zo leer je met en van elkaar

Materiaal

In de online leeromgeving zal de PowerPoint worden geplaatst.

Sprekers

 • Henriëtte Verdam

  Henriëtte is advocaat op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Zij adviseert en procedeert met grote regelmaat over verkeersongevallen, werkgeversaansprakelijkheid, medische aansprakelijkheid en de afwikkeling van (complexe) schades en heeft daarnaast ook ervaring op het gebied van dekkingsgeschillen en fraude-claims. Henriëtte is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en de Vereniging voor Aansprakelijkheidsrecht (VASR). Verder publiceert Henriëtte regelmatig op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en zit zij in de redactie van het tijdschrift Jurisprudentie Aansprakelijkheidsrecht (JA).

Editie(s)

Plan route

Reviews over cursussen van OSR Juridische Opleidingen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling