KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteitencursus Erfrecht voor de notariële praktijk

Actualiteitencursus Erfrecht voor de notariële praktijk

Het erfrecht leeft; vele procedures en de belangen zijn groot. De ‘state of the art’ van het erfrecht krijgt in deze praktijkcursus voor het notariaat volle aandacht. Wat betekent de actuele jurisprudentie en literatuur voor de notariële praktijk van alle dag? Tijdens deze cursus komen ook de sterke en zwakke plekken van diverse testamentsvarianten in de praktijk aan de orde en wordt, mede aan de hand van modellen, de impact van een testament besproken.

Maar er is ook aandacht voor buiten spel gezette erfgenamen, legitimarissen, andere wettelijk gerechtigden, wilsgerechtigden, bezwaarden, verwachters, executeurs, bewindvoerders, etc. De actuele stand van zaken in de boedelafwikkelingspraktijk staat vanzelfsprekend eveneens op het programma.

Kortom: na het volgende van deze praktijkcursus, bent u weer helemaal bij. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Programma

Datum/tijdstip: dinsdag 11 juni 2024, tussen 09.30-17.00 uur
Cursuslocatie: Novotel Amsterdam City Hotel, Europaboulevard 10 te Amsterdam (op 5 min. loopafstand van trein/metrostation Amsterdam RAI).
De cursus kan ook online worden gevolg, waarbij u ook vragen kunt stellen aan de docent.
Cursusprijs: € 425,- ex. btw (fysiek), € 375,- ex. btw (online)
Opleidingspunten: 6 PE KNB

Sprekers

  • Prof. Mr. Dr. Freek Schols

    Hoogleraar Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en verbonden aan ‘ScholsBurgerhartSchols’ estate planning te Nijmegen. Prof. Schols is een veelgevraagde spreker voor cursussen en congressen

Editie(s)

  • di 11 jun 2024
  • Novotel Amsterdam City
  • Europaboulevard 10
  • 1083 AD
  • Amsterdam
Plan route

Reviews over cursussen van EduLaw

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling