KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteitencursus ‘Erfrecht voor de notariële praktijk’

Actualiteitencursus ‘Erfrecht voor de notariële praktijk’

Deze cursus wordt in hybride vorm aangeboden: fysiek op locatie in Amsterdam + via een livestream

Het erfrecht leeft; vele procedures en de belangen zijn groot. De ‘state of the art’ van het erfrecht krijgt in deze praktijkcursus voor het notariaat volle aandacht. Wat betekent de actuele jurisprudentie en literatuur voor de notariële praktijk van alle dag? Tijdens deze cursus komen ook de sterke en zwakke plekken van diverse testamentsvarianten in de praktijk aan de orde en wordt, mede aan de hand van modellen, de impact van een testament besproken.

Maar er is ook aandacht voor buiten spel gezette erfgenamen, legitimarissen, andere wettelijk gerechtigden, wilsgerechtigden, bezwaarden, verwachters, executeurs, bewindvoerders, etc. De actuele stand van zaken in de boedelafwikkelingspraktijk staat vanzelfsprekend eveneens op het programma.

Kortom: na het volgende van deze praktijkcursus, bent u weer helemaal bij. Er is volop gelegenheid voor het stellen
van vragen.

Programma

Datum/tijdstip: donderdag 14 april 2022, tussen 10.00-17.30 uur
Niveau: verdiepend
Deelname: fysiek of online deelname
Cursuslocatie: Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam (op 5 min. loopafstand van trein/metrostation
Amsterdam RAI)
Cursusprijs: € 395,- ex. btw [fysiek] (incl. lunch en lesmateriaal) / € 349,- ex. btw [online] (incl. cursusmateriaal). Het juiste bedrag staat op de factuur van EduLaw vermeld.
Opleidingspunten: 6 PE KNB

Sprekers

  • Prof. Mr. Dr. Freek Schols

    Hoogleraar Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en verbonden aan ‘ScholsBurgerhartSchols’ estate planning te Nijmegen. Prof. Schols is een veelgevraagde spreker voor cursussen en congressen

Editie(s)

Reviews over cursussen van EduLaw

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling