console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten straf(proces)recht

Actualiteiten straf(proces)recht

Info

De onderwerpen die tijdens de cursus zullen worden behandeld betreffen het strafprocesrecht, het materiële strafrecht (zowel de leerstukken als de bijzondere delicten), het bijzondere strafrecht (Opiumwet, Wet wapens en munitie, Wegenverkeerswet 1994) en het penitentiaire recht. Aandacht zal worden geschonken aan de actuele jurisprudentie, maar ook aan de recent in werking getreden wetgeving en aan voor advocaten relevante wetgeving waarvan de inwerkingtreding aanstaande is.

In de loop van het jaar zullen de onderwerpen van deze cursus nader worden ingevuld.

Programma"

Programma

14.00 – 14.15 uur ontvangst
14.15 – 15.45 uur deel I
15.45 – 16.00 uur pauze
16.00 – 17.30 uur deel II

Persoon

Sprekers

  • prof. mr. H.J.B. Sackers

    Prof. mr. Henny Sackers is werkzaam als hoogleraar Bestuurlijk Sanctierecht bij de vaksectie strafrecht & criminologie van de Radboud Universiteit Nijmegen

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling