KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Scheidingsrecht**

Actualiteiten Scheidingsrecht**

In 1 middag volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het scheidingsrecht!

De scheidingspraktijk staat voortdurend bloot aan veranderingen als gevolg van veranderende inzichten, jurisprudentie en regelgeving. Mr. Annette M. van Riemsdijk (advocaat, mediator en rechter plv) neemt met u de onderwerpen door waarmee u te maken kunt krijgen.

Tijdens deze praktische verdiepingscursus worden alle actuele ins en outs rondom het scheidingsrecht met u besproken. Na het volgen van deze cursus bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het scheidingsrecht en kunt u de opgedane kennis direct toepassen tijdens uw werkzaamheden en methodisch hanteren.

Door het volgen van deze cursus kunt u uw kennis opfrissen, verbreden, verdiepen en actualiseren.

Bestemd voor: advocaten, (kandidaat-)notarissen, advocaat- en notaris-mediators, leden van de rechterlijke macht, overige juristen.

Programma

Datum en tijd: donderdag 17 november 2022, van 13:00 – 17:15 uur

Dagindeling
12:30 – 13:00 Ontvangst met lunch
13:00 – 15:00 Actualiteiten scheidingsrecht – Deel 1
15:00 – 15:15 Pauze
15:15 – 17:15 Actualiteiten scheidingsrecht – Deel 2

Sprekers

  • A.M. (Annette) van Riemsdijk

    Naast advocaat, mediator (vFAS, IMI, MfN, vVCP, SNM en Juripax gecertificeerd), en rechter plv. is mr. Annette M. van Riemsdijk een ervaren docent, trainer, bestuurder, arbiter en adviseur. Zij publiceert regelmatig over familie- en erfrecht en ADR(mediation) en zij trainde duizenden professionals in onderhandelen, mediation, procesvoering, en risicoanalyse. Ook adviseerde zij evenzoveel particulieren, ondernemingen, advocatenkantoren, en (internationale) mediationproviders. Door haar inhoudelijke expertise en jarenlange ervaring, zowel juridisch als psychologisch, loopt van Riemsdijk steeds voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Zo was Van Riemsdijk was ruim 10 jaar bestuurslid NMI en is zij oprichtster en director emeritus van het International Mediation Institute (IMI). Zij startte met drs. Donald MacGillavry het eerste interdisciplinaire “scheidings-“kantoor in Nederland. Van Riemsdijk is voorzitter van de Stichting Nalatenschapsmediation en CEO van de New Resolution Group te Bilthoven.

Editie(s)

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling