KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten privacyrecht

Actualiteiten privacyrecht

In deze cursus ligt de nadruk op de AVG en de UAVG en ePrivacy. Professor Zwenne gaat in op actuele ontwikkelingen in de rechtspraak en het handhavingsbeleid van toezichthouders, zoals waar het gaat om vergeetrechten en inzagerechten, de uitleg van privacyrechtelijke begrippen, het gebruik van biometrische gegevens en gezichtsherkenningstechnologie, de inzet van algoritmes en machine learning.

Programma

Datum en tijd: 10 november 2020, van 10:00 tot 17:30.

Sprekers

  • Prof. mr. G.J. Zwenne

    Prof. mr. G.J. Zwenne is hoogleraar privacy- en gegevensbeschermingsrecht aan de Universiteit Leiden. Hij is onder andere auteur en redacteur van het standaardwerk Tekst & Commentaar AVG EN UAVG (Wolters Kluwer 2018) en publiceert ook regelmatig over actuele privacystukken. Hij is daarnaast advocaat-partners bij Pels Rijcken en voorzitter van zowel de Vereniging Privacyrecht Advocaten (VPR-A) en de Nederlandse Vereniging IT en Recht (NVVIR).

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van Nemesis Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Sanne

Docente Agnes van Wieren kan de lastige materie altijd helder uitleggen. Duidelijke structuur, maar ook voldoende ruimte om alle vragen te beantwoorden. De dag vliegt voorbij!

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling