KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Ondernemingsrecht van A t/m Z

Actualiteiten Ondernemingsrecht van A t/m Z

In deze praktijkcursus van Prof. mr. Manuel Lokin – hoogleraar ondernemingsrecht + advocaat bij Stibbe te Amsterdam – komen alle relevante actualiteiten op het gebied van het ondernemingsrecht aan bod. Prof. Lokin blikt terug op belangrijke ontwikkelingen in het ondernemingsrecht vanaf 2022 tot en met de meest actuele ontwikkelingen aan de hand van rechtspraak, wetgeving en praktijkervaring. Onderwerpen die de revue zullen passeren zijn onder andere: toerekening van kennis van bestuurders aan de rechtspersoon, stuiting en verjaring in het ondernemingsrecht, informatierechten van aandeelhouders, ontwikkelingen op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, van het tegenstrijdig belang en van afgeleide schade, de rechtspositie van de bestuurder, benoeming, beloning en ontslag van bestuurders, aandeelhoudersovereenkomsten/-geschillen en turboaansprakelijkheid.

De cursus heeft een praktijkgerichte inslag en biedt voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. U bent na deze praktijkcursus helemaal up to date.

Programma

Datum en tijdstip: vrijdag 1 december 2023, tussen 9.30-17.00 uur
Opleidingspunten: 6 NOvA
Cursuslocatie: fysieke deelname op locatie Novotel Amsterdam, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam (op 5 min. loopafstand van trein-/tramstation Amsterdam RAI).
Cursusprijs: € 425,- (fysiek), € 399,- (online) ex. btw (incl. lesmateriaal). De juiste prijs staat op de factuur van EduLaw vermeld.

Sprekers

  • Prof. mr. Manuel Lokin

    Advocaat bij Stibbe Amsterdam en hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Univeristeit Utrecht

Editie(s)

Reviews over cursussen van EduLaw

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling