KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Ondernemingsrecht

Actualiteiten Ondernemingsrecht

Tijdens de cursus ‘Actualiteiten Ondernemingsrecht’ krijgt u een praktisch jaaroverzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht.

Mr. Hans Vetter (rechter Rechtbank Den Haag), mr. Stein van Thiel (advocaat Evers Soerjatin) en prof. mr. Joti Roest (Hoogleraar Ondernemingsrecht) vertellen u wat de grote lijnen in de jurisprudentie en nieuwe wetgeving van 2020 zijn, maar ook wat de details van de belangrijkste uitspraken voor uw zaken betekenen.

Aan het einde van de cursus bent u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht.

De docenten richten zich bij de selectie van onderwerpen primair op de MKB-praktijk. Zij behandelen in ieder geval (maar zeker niet uitsluitend) de actualiteiten op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, besluiten en vertegenwoordiging alsmede de geschillenregeling en enquêterecht. Waar nodig bespreken zij ook nieuwe regelgeving. Uiteraard is er tijdens de cursus voldoende ruimte voor uw vragen.

Stein van Thiel, Hans Vetter en Joti Roest behandelen de actuele ontwikkelingen in het ondernemingsrecht van het laatste jaar. Vanwege het actuele karakter van deze cursus wordt het programma korte tijd voordat de cursus plaatsvindt vastgesteld.

Doelgroep: advocaten en notarissen ondernemingsrecht
Niveau: actualiteiten

Programma

Sprekers

  • mr. S.C.M. van Thiel

    Advocaat en partner bij Evers Soerjatin

  • mr. H. J. Vetter

    Mr. Hans Vetter is Rechter in de rechtbank Den Haag.

  • prof. mr. J. Roest

    Hoogleraar ondernemingsrecht, UvA

Editie(s)

Plan route

Reviews over cursussen van LegalPlanet

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling