KiesUwCursus
Home Cursussen Cursus Actualiteiten Ondernemingsrecht

Cursus Actualiteiten Ondernemingsrecht

Raak op de hoogte van de laatste stand van zaken op het terrein van ondernemingsrecht.

Na deze verdiepende cursus voor juristen en advocaten bent u weer helemaal op de hoogte van de stand van zaken op het terrein van ondernemingsrecht.

Een gestage en brede stroom wetgeving en jurisprudentie maakt het voor de vakbeoefenaar steeds moeilijker om door de bomen het bos te zien. Deze actualiteitenspecial biedt een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het brede terrein van het vennootschaps- en ondernemingsrecht met ruime aandacht voor de actualiteit, de belangrijkste jurisprudentie en nieuwe wet- en regelgeving. De verschillende onderwerpen worden op zodanige wijze besproken dat hun onderlinge samenhang en dwarsverbanden duidelijk worden. De cursus geeft een goed beeld van waar we op dit moment in het ondernemingsrecht staan en waar het in de nabije toekomst naar toe zal gaan.

Om optimaal op de actualiteiten in te kunnen spelen zijn de exacte onderwerpen die in deze cursus behandeld worden nog niet bekend.

Voor wie is deze cursus?
Advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. De cursus is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Zij dienen eerst contact op te nemen met de VU Law Academy.

Leerdoel
Na afloop van deze cursus bent u volledig op de hoogte van de nieuwe regelgeving; van de belangrijkste jurisprudentie en kunt u de nieuw verworven inzichten rechtstreeks in uw praktijk toepassen.

Reacties van cursisten
“Prettig cursus – alle relevante en actuele thema’s in vogelvlucht behandeld”
“Het niveau is goed. Geen overbodige inleidingen, geen hobbyisme.”
”Nuttige cursus voor iedere ondernemingsrecht jurist.”

Programma

Datum en tijd: maandag 9 december 2024, van 13:00 – 17:30 uur

Sprekers

  • Prof. mr. Jan Bernd Huizink

    Hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam

  • Prof. mr. Wino van Veen

    Hoogleraar Vennootschapsrecht en rechtspersonenrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, Special Counsel ondernemingsrecht Baker & McKenzie Amsterdam

Editie(s)

Plan route

Reviews over cursussen van VU Law Academy

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling