KiesUwCursus
€ 525,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Actualiteiten omgevingsrecht 2019

Actualiteiten omgevingsrecht 2019

In deze cursus bespreken en analyseren de docenten de belangrijkste rechtspraak op het terrein van het omgevingsrecht. Daarbij ligt een accent op de Wabo, de Wro en de Awb maar ook onderwerpen uit sectorale wet- en regelgeving komen aan bod, zoals natuurbescherming.  Actuele ontwikkelingen op het gebied van de wetgeving, in het bijzonder de Omgevingswet, worden bij de beschouwingen betrokken. Voor een ieder die werkzaam is op het gebied van het omgevingsrecht, is een gedegen kennis van actuele rechtspraak en wet- en regelgeving van groot belang. Deze cursus voorziet daar in. De opzet van de cursus garandeert ruimschoots mogelijkheden voor interactie tussen de docenten en de cursisten. 

Programma

De cursus wordt gehouden op vrijdag 13 december 2019 van 10.15 – 16.45 uur in hotel de l’Empereur te Maastricht.

Sprekers

  • Prof. Mr. A.G.A. Nijmeijer

    Hoogleraar Bestuursrecht, in het bijzonder omgevingsrecht, aan de Radboud Universiteit en verbonden aan Hekkelman advocaten in Nijmegen.

  • Mr. J.A.W. Huijben

    Projectleider aanvullingsspoor grondeigendom Omgevingswet bij het Ministerie van BZK en tevens rechter-plaatsvervanger in de Rechtbank Oost-Brabant.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van Maastricht University

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling