KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Loonheffing

Actualiteiten Loonheffing

Loonheffingen vormen voor werkgevers niet alleen financieel een zware last, maar ook administratief. Voor de overheid vormen ze een onmisbare inkomstenbron. Bijna 60% van alle belasting- en premie-inkomsten bestaat uit loonheffingen.

Loonheffingen: na afloop bent u helemaal bijgepraat over de ontwikkelingen in 2022 en verder.

Tijdens deze cursus komen de actuele vraagstukken op dit gebied op een interactieve manier aan de orde:
Belastingplan 2022

  • DGA-zaken: management-bv-problematiek, premieheffing en de gebruikelijkloonregeling: wat is de laatste stand van zaken?
  • Werkkostenregeling: ontwikkelingen in de jurisprudentie
  • Pensioen en duurzame inzetbaarheid: de ontwikkelingen

De inhoud van deze cursus zal verder helemaal worden afgestemd op het Belastingplan 2022 en eventuele andere actualiteiten.

*Wij zijn van oordeel dat deze cursus voldoet aan de minimum voorwaarden voor onderwijs als gesteld in het PE-reglement van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en voor het vermelde aantal uren kan worden ingebracht voor de PE-verplichting van NOB-leden.

** Wij zijn van oordeel dat deze cursus voldoet aan de minimum voorwaarden voor onderwijs als gesteld in artikel 4.4, vierde lid, van de Verordening op de advocatuur (Voda) en zich kwalificeert voor het vermelde aantal opleidingspunten voor het onderhouden van de vakbekwaamheid.

Programma

Datum en tijd: dinsdag 14 december 2021 van 12.30 tot 17.00 uur.
Inclusief dinerbuffet en gratis parkeren.

Sprekers

  • Mr. A.L. Mertens

    De heer A.L. (Ton) Mertens is oud-(adjunct)belastinginspecteur, fiscaal jurist, expert op het gebied van de loonheffingen en sinds 1992 werkzaam als belastingadviseur. Hij werkte tot dat jaar bij het toenmalige Bureau Loonbelasting van het Ministerie van Financiën en was daarna 20 jaar verbonden aan Loyens & Loeff. Sinds 2012 is hij zelfstandig gevestigd belastingadviseur. Daarnaast geeft hij colleges aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Leiden waar hij vakken op het gebied van de loonheffingen verzorgt.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Ammerlaan Opleidingen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling