console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten letselschade/personenschade

Actualiteiten letselschade/personenschade

Info

In deze cursus komen de recente ontwikkelingen op het gebied van onder meer schuld- en risicoaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid, whiplashletsel, alsmede shock- en affectieschade aan de orde. De cursus is een verdiepingscursus, bestemd voor advocaten en andere academisch geschoolde juristen die zich in hun dagelijkse praktijk bezig houden met de behandeling van letselschadezaken. Voor het volgen van deze cursus is een zekere algemene kennis van het civiele aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht vereist.
Het doel van de cursus is inzicht te geven in de belangrijkste ontwikkelingen op een breed gebied van letselschaderecht. Ook worden praktisch tips gegeven om veel voorkomende discussie het hoofd te kunnen bieden. Na afloop van de cursus bent u beter voorbereid in lopende én nieuwe zaken.

Programma"

Programma

12.45 – 13.00 uur          ontvangst
13.00 – 14.30 uur          deel I
14.30 – 14.45 uur          pauze
14.45 – 16.15 uur           deel II
16.15 – 16.30 uur           pauze
16.30 – 17.30 uur          deel III

Persoon

Sprekers

  • mr. A. Kolder

    Mr. A. Kolder is advocaat bij PUNT Letselschade Advocaten. Daarnaast is hij docent en onderzoeker aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als redactielid is hij verbonden aan Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade (AV&S).

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling