KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten letselschade/personenschade

Actualiteiten letselschade/personenschade

In deze cursus komen de belangrijkste ontwikkelingen aan de orde op het gebied van de personenschade. Aandacht wordt onder meer besteed aan:

  • actualiteiten ten aanzien van schuld- en risicoaansprakelijkheid
  • werkgeversaansprakelijkheid
  • whiplashletsel
  • shock- en affectieschade.

De cursus is een verdiepingscursus, bestemd voor advocaten en andere academisch geschoolde juristen die zich in hun dagelijkse praktijk bezighouden met de behandeling van letselschadezaken. Voor het volgen van deze cursus is een zekere algemene kennis van het civiele aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht vereist.

Het doel van de cursus is inzicht te geven in de recente ontwikkelingen op een breed gebied van het letselschaderecht. Ook worden praktisch tips gegeven om veel voorkomende discussies het hoofd te kunnen bieden. Na afloop van de cursus bent u beter voorbereid in lopende én nieuwe letselschadezaken.

Programma

Datum en tijd: 8 december 2020, van 12:45 tot 17:30.

12.45 – 13.00 uur          ontvangst
13.00 – 14.30 uur          deel I
14.30 – 14.45 uur          pauze
14.45 – 16.15 uur           deel II
16.15 – 16.30 uur           pauze
16.30 – 17.30 uur          deel III

Sprekers

  • mr. A. Kolder

    Mr. A. Kolder is advocaat bij Kolder Vorsselman Advocaten te Groningen. Daarnaast is hij docent en onderzoeker aansprakelijkheidsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als redactielid is hij verbonden aan AV&S, TVP en JA.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling