console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten jeugdstraf(proces)recht

Actualiteiten jeugdstraf(proces)recht

Info

Mr. dr. J.A.C. Bartels en mr. C. Dronkers verzorgen allebei een gedeelte van anderhalf uur van de cursusmiddag, met een bijdrage waarin de meest recente ontwikkelingen in het jeugdstraf(proces)recht worden behandeld. Zoals de afgelopen jaren gebruikelijk is geworden zal de cursus worden afgesloten met in het laatste uur een casusbehandeling door de docenten gezamenlijk.

Jurisprudentie, wetgeving en voorbeelden uit de praktijk komen aan de orde.

De specifieke onderwerpen worden hier in de loop van het jaar vermeld.

De cursus is een verdiepingscursus, bedoeld voor advocaten die jeugdstrafrechtzaken en/of strafrechtzaken (waaronder piketzaken) behandelen. Basiskennis van het jeugdstraf- en jeugdstrafprocesrecht wordt verondersteld aanwezig te zijn.

Programma"

Programma

12.45 – 13.00 uur ontvangst
13.00 – 14.30 uur deel I
14.30 – 14.45 uur pauze
14.45 – 16.15 uur deel II
16.15 – 16.30 uur pauze
16.30 – 17.30 uur deel III

Persoon

Sprekers

  • mr. dr. J.A.C. Bartels

    Mr. dr J.A.C. (Han) Bartels (links op de foto) is raadsheer in het gerechtshof Den Haag, auteur van de studiepocket Jeugdstrafrecht, redacteur Jeugdpsychiatrie en Recht, docent SSR-opleiding kinderrechters en officieren van justitie en PAO-cursus van de UvA.

  • mr. C. Dronkers

    Mr. C. Dronkers is coördinerend officier van justitie, jeugd en jongeren, Arrondissementsparket Oost-Nederland. Hij is gastdocent op het gebied van jeugdstrafrecht bij de SSR. Tevens treedt hij op als docent bij verschillende opleidingsinstituten. Ook is hij gastdocent bij de universiteiten Utrecht en Maastricht.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling