KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Insolventierecht, inclusief de toepassing van de WHOA

Actualiteiten Insolventierecht, inclusief de toepassing van de WHOA

In één uur op de hoogte van de belangrijkste nieuwe insolventierecht ontwikkelingen in 2020:

=> De wet Tijdelijke Voorziening Betalingsuitstel (let op!)
=> De WHOA
=> Diverse actualiteiten over verrekening en insolventieclausules
=> Overige actualiteiten

Schrijf u nu in voor dit webinar, verzorgd door advocaat Marie-Hélène Berghuijs. Marie-Hélène is gespecialiseerd in verbintenissen-, goederen- en insolventierecht. Kijk waar en wanneer het u uitkomt!

Programma

Duur: 1 uur

Sprekers

  • Marie Helene Berghuijs

    Marie-Hélène Berghuijs adviseert en procedeert zowel op het gebied van het verbintenissenrecht als het goederenrecht. Zij heeft een grote voorliefde voor zaken op het gebied van financiering, zekerheden en insolventie en adviseert op het gebied van accountantsaansprakelijkheid. In 2013 rondde zij de Grotius specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden cum laude af. Marie-Hélène heeft ook veel ervaring op het gebied van beslag- en executierecht. Naast geschilbeslechting voor de burgerlijke rechter, heeft Marie-Hélène ervaring op het gebied van arbitrage en mediation. Zij rondde in 2019 de mediationopleiding van het ADR Instituut af. Dat maakt haar bij uitstek geschikt om zowel voor als tijdens een procedure ook de mogelijkheden van het bereiken van een schikking te onderzoeken en tot stand te brengen. Marie-Hélène publiceert en doceert op de genoemde rechtsgebieden. Marie-Hélène is lid van verschillende beroepsverenigingen en is bestuurslid van de Stichting Ambassadeurs van het Grachtenfestival.

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling