KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Huurrecht Bedrijfsruimte

Actualiteiten Huurrecht Bedrijfsruimte

Het huurrecht bedrijfsruimte is voortdurend in beweging. Actuele rechtspraak blijft van belang. In deze praktijkcursus komt deze uitvoerig aan bod.

In tijden van grote vraag naar bedrijfsruimte speelt huurbescherming een grote rol. Met de opkomst van webwinkels, het gewijzigde winkelklimaat en de coronacrisis wijzigen de verhoudingen zich. Er vallen gaten in binnenstedelijke winkelgebieden. Huurders verdwijnen en verhuurders zoeken naar oplossingen. Recentelijk heeft de (nasleep van de) coronacrisis laten zien dat de tijden drastisch zijn veranderd. Verhuurders willen huurders koste wat kost behouden. Huurders maken aanspraak op huurverlaging.

In deze praktijkcursus wordt de laatste stand van zaken uitvoerig behandeld. Theorie en praktijk gaan hand in hand. Praktische tips gegeven voor het opstellen van huurcontracten, het op de juiste wijze beoordelen van clausules met het oog op coronasituaties.

Ook kijken we naar de gevolgen van het Energielabel C dat per 1 januari 2023 voor kantoren verplicht wordt. Daarnaast komt huurbeëindiging aan bod, de indeplaatsstellingsregeling en de toepassing van de wettelijke gebrekenregeling bij bedrijfsruimte.

De cursus is een aanrader voor iedereen die volledig op de hoogte wil zijn. De cursus heeft een praktijkgerichte inslag en er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Programma

Datum en tijdstip: donderdag 3 november 2022, tussen 9.30-17.00
Opleidingspunten: 6 PO NOvA, zowel bij fysieke als online deelname.
Cursuslocatie: fysieke deelname op locatie Novotel Amsterdam, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam (op 5 min. loopafstand van trein-/tramstation Amsterdam RAI).
Cursusprijs: € 399,- ex. btw (deelname fysiek; incl. lunch) / € 375,- ex. btw (deelname livestream); incl. lesmateriaal.

Sprekers

  • Mr. Dr. G.M. Kerpestein

    huurrechtspecialist en auteur van het handboek ‘Huurrecht Bedrijfsruimte'

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van EduLaw

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling