console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 425,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Actualiteiten Gegevensbescherming 2019

Actualiteiten Gegevensbescherming 2019

Info

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden in de hele Europese Unie. Deze nieuwe privacywet bepaalt op welke wijze organisaties in de publieke en de private sector met persoonsgegevens moeten omgaan, hoe de gegevens beschermd moeten en gedeeld mogen worden en welke rechten er bestaan voor betrokkenen (het individu). Anderhalf jaar na de inwerkingtreding van deze nieuwe Europa-brede privacywet, is er meer zicht op de gevolgen van de nieuwe wet en de manier waarop zij gehandhaafd wordt.

Tijdens deze cursus wordt onder meer ingegaan op de handhaving van de AVG door de Autoriteit Persoonsgegevens en andere belangrijke Europese toezichthouders, de richtsnoeren die door de nationale toezichthouders en het Europees Comité voor Gegevensbescherming zijn opgesteld en, voor zover beschikbaar, de eerste jurisprudentie van nationale en Europese rechtbanken. Afhankelijk van de vorderingen in de onderhandelingen door de Europese wetgever, wordt ook stilgestaan bij de aanstaande ePrivacy Verordening.

De opzet van de cursus garandeert ruimschoots mogelijkheden voor interactie tussen de docent en cursisten.

Programma"

Programma

De cursus zal op dinsdag 26 november 2019 van 12.45 – 17.15 uur worden gehouden in hotel de l’Empereur te Maastricht.

Persoon

Sprekers

  • Mr. P.V.F.L. Breitbarth

    Senior Visiting Fellow European Centre on Privacy and Cybersecurity, Universiteit Maastricht en Director of Strategic Research & Regulator Outreach, Nymity Inc.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Maastricht University

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling