console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten forensisch onderzoek in strafzaken

Actualiteiten forensisch onderzoek in strafzaken

Info

Nieuwe technologieën, wetswijzigingen, discutabele forensische methoden. Het forensisch onderzoek ontwikkelt zich met onverminderde snelheid voort binnen de strafrechtpraktijk.
Aan de hand van actuele strafzaken, jurisprudentie en nieuwe ontwikkelingen krijgt u gedurende deze cursus forensische kennis en expertise aangereikt.

Tevens wordt ingegaan op de vraagstelling en interpretatie van forensische rapportages, alsmede het aanvechten van het deskundigenrapport en de mogelijkheden tot contra-expertises van de verdediging.

Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte van de actualiteiten en de ontwikkelingen op forensisch gebied binnen het strafrechtelijk kader en heeft u (aanvullende) expertise opgedaan ten behoeve van een optimaal verdedigingsproces.

Deze cursus is bedoeld voor advocaten en academisch geschoolde bedrijfsjuristen

Programma"

Programma

12.45 – 13.00 uur ontvangst
13.00 – 14.30 uur deel I
14.30 – 14.45 uur pauze
14.45 – 16.15 uur deel II
16.15 – 16.30 uur pauze
16.30 – 17.30 uur deel III

Persoon

Sprekers

  • ing. J.R. ten Hove

    Ing. R.J. ten Hove is een van de oprichters van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau. Hij is werkzaam als forensisch (DNA) specialist

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling