console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 595,00 (excl. btw)
Home Cursussen Actualiteiten erfpacht- en opstalrecht*

Actualiteiten erfpacht- en opstalrecht*

Info

Mogelijkheden en beperkingen in perspectief

In deze cursus Actualiteiten erfpacht- en opstalrecht wordt ingegaan op de problematiek rondom stedelijke en particuliere erfpacht. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en actuele ontwikkelingen in rechtspraak en regelgeving worden de verschillende aspecten van erfpacht in een breder zakenrechtelijk perspectief geplaatst en toegepast op de huidige huizenmarkt.

Bestemd voor: Advocaten, notarissen en (bedrijfs)juristen die in hun praktijk te maken hebben met erfpacht.

Programma"

Programma

Datum en tijd: 16 september 2020, van 13:00 tot 17:30.

Persoon

Sprekers

  • prof. mr. F.J. ( Fokke Jan) Vonck

    Hoogleraar notarieel goederenrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en professional support lawyer bij Loyens & Loeff N.V. te Amsterdam. Fokke Jan Vonck is lid van de redactie van het tijdschrift De Notarisklerk, lid van de redactieraad van het Tijdschrift voor Bouwrecht, en hoofdredacteur van het losbladige commentaar Zakelijke rechten, uitgegeven als onderdeel van de Groene Serie, in welke uitgave hij ook de onderdelen 'Eigendom van onroerende zaken', 'Erfpacht' en 'Opstal' bewerkt. Voorts is hij vaste medewerker van het Weekblad voor Privaatrecht, Notariaat en Registratie en van het Tijdschrift voor Zakenrecht.

Review

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling