KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht

Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht

Tijdens deze veel gevraagde cursus bespreekt de docent, mr. Steven Venhuizen, senior raadsheer van het Gerechtshof te ‘s-Hertogenbosch, de laatste ontwikkelingen op het gebied van het burgerlijk procesrecht (boek 1 Rv). Steven Venhuizen kan vanuit zijn directe ervaring de theorie op een onderhoudende manier in verbinding brengen met de praktijk. Ook staat hij bekend als een spreker die complexe procesrechtelijke regels levendig presenteert. De praktische bruikbaarheid voor de dagelijkse praktijk staat in deze cursus voorop.

In deze cursus komen procesrechtelijke actualiteiten van de laatste twaalf maanden aan de orde. Dit kunnen nieuwe wendingen in jurisprudentie, wetgeving of literatuur zijn, maar ook de vaste jurisprudentie die voor de rechtshelper dagelijks actueel is, komt aan bod. Uiteraard krijgt u ook een actueel overzicht van de stand van zaken omtrent invoering van nieuw procesrecht.
Er is ruime gelegenheid voor vragen over en naar aanleiding van de Hoge Raadarresten en andere actualiteiten. Kortom een cursus die onmisbaar is voor uw procespraktijk!

Doelgroep: advocaten, bedrijfsjuristen en rechtsbijstandsjuristen
Niveau: actualiteiten

Programma

12.30Ontvangst met koffie en thee

13.00Begin cursus

14.30Korte pauze

14.45Vervolg cursus

16.00Pauze

16.15Vervolg cursus

17.30Einde cursus

Sprekers

  • mr. S.M.A.M. Venhuizen

    Senior raadsheer Gerechtshof ’s-Hertogenbosch

Editie(s)

Plan route

Reviews over cursussen van LegalPlanet

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling