KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Arbeidsrecht Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Actualiteiten Arbeidsrecht Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Per 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Het ontslagrecht wordt opnieuw ingrijpend gewijzigd en flexarbeid wordt onderworpen aan meer regels. De WW- premie gaat variëren afhankelijk van het soort contract. Met deze cursus bent u goed voorbereid op deze veranderingen. De WAB wordt besproken tegen het licht van andere actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht. 

Cursusvorm
De Wet Arbeidsrecht in Balans (WAB) betekent een ingrijpende verandering in het arbeidsrecht, nog maar een paar jaar na invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). De WAB introduceert onder meer nieuwe wetgeving op het gebied van de ontslaggronden, transitievergoeding, flexwerk en de WW.

De cursus verbindt het juridische kader van de WAB aan de actualiteit en de praktijk. U bent na afloop op de hoogte van de WAB en hoe deze toe te passen in de praktijk. Met concrete handvatten kunt u uw cliënten adviseren om de bepalingen van de WAB in hun voordeel toe te passen.

Doelstelling: 
U bent na afloop van de cursus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en u bent in staat om deze in het bredere kader van de WAB en het arbeidsrecht te plaatsen.

Doelgroep en niveau: 
De cursus Actualiteiten Arbeidsrecht Wet Arbeidsrecht in Balans (WAB) is bedoeld voor deelnemers die over basiskennis beschikken van de het arbeidsrecht. Het niveau is verdiepend. Deze cursus is bedoeld voor advocaten en andere academisch geschoolde juristen. 

Daarom Toga academie: 
✔ Kleine groepen ✔ Niet-saai garantie ✔ Altijd vlakbij de trein ✔ Heerlijke lunch en borrel ✔ Inclusief handig naslagwerk ✔ Makkelijk parkeren

Programma

Datum en tijd: 12 november 2019 of 10 december 2019 van 12:30 tot 17:30 uur

Sprekers

  • Prof. dr. Diana de Wolff

    is advocaat en partner bij Stadhouders Advocaten. Daarnaast is zij raadsheer- plaatsvervanger bij het gerechtshof Den Bosch en is zij bijzonder hoogleraar Advocatuur aan de Universiteit van Amsterdam.

Editie(s)

Reviews over cursussen van De Toga Academie

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling