KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Arbeidsrecht

Actualiteiten Arbeidsrecht

In deze cursus zullen, aan de hand van actuele jurisprudentie, veel voorkomende vraagstukken uit de dagelijkse arbeidsrechtpraktijk worden besproken. Tevens komen veranderingen in de wet- en regelgeving aan bod, zoals de uitwerking van het regeerakkoord.

De nadruk zal liggen op rechtspraak die onder de Wet werk en zekerheid (Wwz) is verschenen: aanzegging, opzegging, diverse ontslaggronden, transitie- en billijke vergoeding en herplaatsing, maar ook overige thema’s, zoals de problematiek rondom de zieke werknemer (loonbetaling en re-integratie) worden uitvoerig behandeld.

Centraal staat de kennis die u direct kan toepassen in de arbeidsrechtpraktijk. De cursus biedt ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Kortom, na afloop van de cursus kunt u uw cliënt weer van actueel, gedegen en ter zake kundig advies voorzien.

Programma

Datum: donderdag 22 november 2018
Tijd: van 13.00-20.00 uur

De aangegeven prijs voor deze cursus is inclusief cursusmateriaal, lunch en consumpties.

Sprekers

  • Mr. Dianne van Moerkerk

    Studeerde in januari 2009 cum laude af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tevens heeft Dianne in 2014 de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) cum laude afgerond. Zij is sinds mei 2009 werkzaam als advocaat bij Boontje Advocaten te Amsterdam. Boontje Advocaten richt zich, als het grootste nichekantoor in Nederland op dit gebied, uitsluitend op het arbeidsrecht. Binnen het arbeidsrecht is Dianne gespecialiseerd in ziekte en re-integratie. Zij geeft frequent cursussen op het gebied van arbeidsrecht en publiceert regelmatig over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Academia-e

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling