KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Arbeidsrecht

Webinar Actualiteiten Arbeidsrecht

Alle ontwikkelingen en highlights van de eerste 24 weken 2021 in 240 minuten op een rij. Onder de bezielende leiding van prof. Houweling komen alle arresten en beschikkingen van de Hoge Raad en Hof van Justitie EU aan bod, alsmede de meest relevante hof- en rechtbankzaken. De uitspraken worden steeds van een korte duiding voorzien en praktische tips. Ruimte voor inbreng van eigen casuistiek is volop aanwezig. Ook zal aandacht worden besteed aan nieuwe wet- en regelgeving. Kortom, u gaat weer helemaal up to date de zomerperiode in.

Onderwerpen
– Kwalificatievraag en zzp
– Flexwerkers
– Ontslagrecht en vergoedingen
– Bijzondere bedingen
– Corona-rechtspraak
– Cao-recht
– Overgang van onderneming
– Zieke werknemers

Docent
Prof.mr.dr. A.R. Houweling, Hoogleraar Arbeidsrecht aan Erasmus School of Law en raadsheer-plv. Hof Den Haag en Legal Counsel DingemansVanderKind

Doelgroep
Advocaten en juristen op het gebied van het arbeidsrecht

Niveau
** Verdiepingsniveau: meer dan 1 jaar ervaring; kandidaat beschikt over (gevorderde) basiskennis arbeidsrecht

Toegang tot de webinar
De webinar Actualiteiten Arbeidsrecht vindt online plaats via het gebruiksvriendelijke beveiligde web-based programma Kaltura Live Room van de Universiteit Leiden. Om toegang te krijgen tot Kaltura Live Room, hoeft u geen software te downloaden. U opent Kaltura Live Room via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of Firefox).

U ontvangt enkele dagen voor het webinar plaatsvindt een instructiedocument met informatie over toegang tot de digitale ontmoetingsplaats. Dit document is tevens terug te vinden in de Mijn JPAO omgeving.

Als u in de Live Room bent, worden uw camera en uw microfoon niet geactiveerd. De docent en medecursisten kunnen u dus niet zien en horen. Deelname aan een online bijeenkomst bij JPAO is dus compleet veilig! Vragen stellen aan de docent is mogelijk per chat of indien u dat wenst met camera en microfoon: de keuze is aan u.

U bent zelf verantwoordelijk voor een werkende internet-, audio- en mogelijke videoverbinding. Controleer dus op tijd of dit naar behoren werkt. Wij kunnen u hier helaas niet mee helpen.

De webinar wordt opgenomen en na-afloop ontvangt u de opname. U kunt het webinar binnen 4 weken terugkijken op een moment dat het u uitkomt. Schrijf u dus nu in voor het webinar en kijk het webinar later terug.

Certificaat PO-punten
Advocaten die een certificaat met PO-punten wensen te ontvangen, dienen na afloop van de webinar toetsvragen te beantwoorden. Aan de hand van de antwoorden wordt bepaald of u recht heeft op uw punt/punten. Bij goed gevolg ontvangt u per mail het certificaat. Indien u de toets niet heeft gehaald, ontvangt u bericht en kunt u de toetsvragen opnieuw beantwoorden.

Programma

Datum en tijd: dinsdag 15 juni 2021

12.30 – 13.00 uur: Ontvangst in de liveroom
13.00 – 14.30 uur: College 1
14.30 – 15.00 uur: Pauze
15.00 – 16.30 uur: College 2

Sprekers

  • prof. mr. dr. A.R. Houweling

    Hoogleraar Arbeidsrecht aan Erasmus School of Law en raadsheer-plv. Hof Den Haag en Legal Counsel DingemansVanderKind

Editie(s)

Reviews over cursussen van Juridisch PAO Leiden

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling