KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteiten Arbeidsrecht

Actualiteiten Arbeidsrecht

In deze cursus komen de meeste recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht aan de orde. Aandacht wordt besteed aan ontwikkelingen op het gebied van de WWZ (de ontslaggronden van de WAB, ontslagvergoedingen, ontslag opstaande voet, voorwaardelijke ontbinding, ontvankelijkheidsperikelen, het cao-recht (toepassingsgebied en uitleg), de positie van zzp-ers en die van payrollwerknemers.

Programma

Datum en tijd: 4 juni 2020, van 13:00 tot 17:30.

Sprekers

  • Mr. Catharina Kat

    Mr. Catharina Kat werd in 1991 beëdigd tot advocaat. Na werkzaam te zijn geweest bij Nysingh Advocaten en Kennedy Van der Laan, startte zij in 1999 haar eigen kantoor. In 1997 stelde zij als nationaal rapporteur ten behoeve van de LIDC een rapport op over werknemersconcurrentie. Catharina maakte vanaf 2000 tot en met 2004 deel uit van de Adviescommissie Arbeidsrecht van NOvA en was medeauteur van het boek 'Arbeidsrecht' van de NOvA. Catharina heeft door de jaren heen een veelheid van arbeidsrechtelijke cursussen ontwikkeld en gegeven, onder meer voor de OSR en de Vrije Universiteit van Amsterdam, waaronder cursussen op het gebied van werknemersconcurrentie. Cursisten ervaren haar als een kundige en inspirerende docente, die de lesstof mede door verhalen uit haar eigen praktijk zodanig weet te verlevendigen dat deze niet alleen blijft hangen, maar tevens aanzet tot reflectie over het recht en een open denkhouding.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Nemesis Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Sanne

Docente Agnes van Wieren kan de lastige materie altijd helder uitleggen. Duidelijke structuur, maar ook voldoende ruimte om alle vragen te beantwoorden. De dag vliegt voorbij!

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling