console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Aansprakelijkheid in medische zaken: basis en actualiteiten

Aansprakelijkheid in medische zaken: basis en actualiteiten

Info

Accreditatie / PE punten

 • NOvA 4.00 punten

  Juridisch

Op deze cursusdag zal de docent met u stilstaan bij de rechtspraak, literatuur en wetgeving op het gebied van aansprakelijkheid in medische zaken.

Aan de orde komen onder meer de rechtsverhouding met de hulpverlener, de grondslagen voor aansprakelijkheid van de hulpverlener en het causaal verband tussen de normschending en de schade van de patiënt. Ook enkele belangrijke praktijkonderwerpen en eventuele nieuwe ontwikkelingen met gevolgen voor uw praktijk komen aan bod.

Doelstelling
Deze cursusmodule geeft u een globaal overzicht van het aansprakelijkheidsrecht in medische kwesties. Na afloop van de middag bent u op de hoogte van de stand van zaken op het gebied van het medisch aansprakelijkheidsrecht en bent u beter voorbereid in uw lopende én nieuwe zaken.

Vereiste voorkennis
Voor het volgen van deze cursus is enige kennis van het algemene civiele aansprakelijkheidsrecht vereist.

Alvast voorbereiden? Doe mee aan de Kennisquiz aansprakelijkheid in medische zaken

Deze dag is ook onderdeel van de LEERGANG SPECIALIST PERSONENSCHADE Meer informatie

Sprekers

 • mr. dr. Rolinka Wijne
  Universitair docent Gezondheidsrecht
  Universiteit van Amsterdam

Bestemd voor

Bestemd voor
 • Advocaten
 • Gezondheidsjuristen
 • Juristen binnen zorginstellingen
Review

Reviews over cursussen van Aansprakelijkheid in medische zaken: basis en actualiteiten

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Valentijn Vietor

Al met al een zeer goede ervaring. Een kwalitatief hoogwaardige opleiding met ervaren docenten. Van deze docenten krijg je ook veel persoonlijke aandacht en 1 op 1 feedback. Daarnaast is het erg prettig verblijven in Putten. Ik raad dan ook iedereen deze opleiding ten zeerste aan!

Spreker
Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

0.0 totaal
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Spreker
Eline Goemans

Enthousiaste en kundige docent. Nuttige cursus als je regelmatig procedeert. Organisatie was uitstekend.

Spreker
Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Spreker
Sanne

Docente Agnes van Wieren kan de lastige materie altijd helder uitleggen. Duidelijke structuur, maar ook voldoende ruimte om alle vragen te beantwoorden. De dag vliegt voorbij!

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling