KiesUwCursus
Home Cursussen Aangifte Erfbelasting

Aangifte Erfbelasting

Aan de hand van het aangifte formulier schenk- en erfbelasting komen alle relevante onderwerpen aan bod en krijgt u antwoord op belangrijke vragen. Hoeveel verschillende partners komt u tegen in de aangifte? In welke situatie moet u technisch bezwaar maken tegen de primaire aanslag? Hoe regelt u een nieuwe WOZ-beschikking? Rondt u af naar boven of beneden? Wordt ook het niet uitvoeren van een koopovereenkomst met erfbelasting belast? En is betalen hetzelfde als bedingen of opofferen?

Doelgroep

De cursus Aangifte Erfbelasting is geschikt voor de notarieel medewerker, klerk, paralegal en iedereen die werkt met of meer wil weten over de aangifte van de erfbelasting.

Programma

Deze cursus wordt gegeven op 24 september 2019 van 13.00 tot 17.15 uur.

Sprekers

 • prof. mr. dr. Bernard Schols

  oud-notaris en als hoogleraar Successierecht en Belastingen van rechtsverkeer verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij studeerde Notarieel Recht en Nederlands Recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en Belastingkunde (post-doctoraal) aan de Universiteit van Tilburg.

 • prof. mr. dr. Wouter Burgerhart

  richt zich zowel wetenschappelijk als in zijn (advies)praktijk in het bijzonder op de estate planning voor de ondernemer. Zijn ervaring heeft hij op en rondom dit thema opgebouwd. Wouter adviseert en publiceert over verschillende fiscale en notariële onderwerpen en geeft cursussen en voordrachten op uiteenlopende rechtsgebieden.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Aangifte Erfbelasting

Wat vonden uw vakgenoten?

Valentijn Vietor

Al met al een zeer goede ervaring. Een kwalitatief hoogwaardige opleiding met ervaren docenten. Van deze docenten krijg je ook veel persoonlijke aandacht en 1 op 1 feedback. Daarnaast is het erg prettig verblijven in Putten. Ik raad dan ook iedereen deze opleiding ten zeerste aan!

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

0.0 totaal
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Eline Goemans

Enthousiaste en kundige docent. Nuttige cursus als je regelmatig procedeert. Organisatie was uitstekend.

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Sanne

Docente Agnes van Wieren kan de lastige materie altijd helder uitleggen. Duidelijke structuur, maar ook voldoende ruimte om alle vragen te beantwoorden. De dag vliegt voorbij!

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling