KiesUwCursus
Home Cursussen 25ste Benelux Merkendag

25ste Benelux Merkendag

Dé Actualiteitendag voor de Merkenrechtprofessional

Ben jij een merkenrechtprofessional die altijd up-to-date wil blijven over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Dan is de 25ste editie van de Benelux Merkendag op vrijdag 31 mei 2024 dé dag voor jou! Wij nodigen jou van harte uit om deze inspirerende dag bij te wonen en je kennis te vergroten op het gebied van merkenrecht.

Je krijgt de kans om te leren van gerenommeerde professionals uit de praktijk, die je voorzien van praktische tips, best practices en nieuwe inzichten. Deze dag biedt waardevolle inzichten en kennis die je direct kunt toepassen in je werk.

De Benelux Merkendag is geaccrediteerd voor Nederlandse en Vlaamse advocaten, bedrijfsjuristen en merkgerechtigden. Met jouw deelname behaal je 5 NOvA (NL), 5 BMM (NL), 5 OVB (BE) of 5 IBJ (BE). Zo houd jij niet alleen jouw kennis up-to-date, maar kun je ook nog eens jouw accreditatiepunten behalen.

Mis deze kans niet om jouw kennis over merkenrecht te vergroten en te netwerken met andere professionals uit het vakgebied. Schrijf je nu in en maak je klaar voor een dag vol met nieuwe inzichten op het gebied van merkenrecht.

Wij hopen je te mogen verwelkomen op onze 25ste Benelux Merkendag, dé actualiteitendag over merkenrecht.

Programma

Datum en tijd: 31 mei 2024

Editie(s)

Plan route

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling