KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding contractenrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
63 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding contractenrecht?

Bent u advocaat, jurist of notaris, werkzaam in het contractenrecht en moet u uw PO-punten van dit jaar nog behalen? Of wilt u uw kennis bijspijkeren omtrent het contractenrecht? Kijk dan eens tussen de cursussen contractenrecht op Kiesuwcursus.nl en vind de cursus contractenrecht die het beste aansluit bij uw kennis en kunde.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 75 cursussen die specifiek gericht zijn op het contractenrecht en verbintenissenrecht. De duur van de cursussen contractenrecht die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Dit hangt vaak samen het niveau van de cursussen contractenrecht. Een basiscursus contractenrecht zal vaak minder lang duren dan een meerdaagse specialisatieopleiding contracteren. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast kan elke juridische doelgroep bij ons terecht. Op Kiesuwcursus.nl vindt u niet alleen contractenrecht cursussen voor advocaten, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijfsjuristen en notarissen. Alle cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl zijn van hoogstaand niveau en de kennis die u opdoet in een cursus of opleiding contractenrecht is direct bruikbaar in de beroepspraktijk. Alle cursussen worden gegeven door gerenommeerde docenten die vaak werkzaam zijn in zowel de praktijk als de wetenschap. De lesstof sluit dus naadloos aan bij de recente ontwikkelingen op het gebied van contractenrecht

Altijd actueel

Het contractenrecht, onderdeel van het verbintenissenrecht en ook wel het overeenkomstenrecht genoemd is onmisbaar in onze samenleving en volop in beweging. In de cursussen contractenrecht die u via Kiesuwcursus.nl boekt komen vaak de klassieke onderwerpen aan bod zoals algemene voorwaarden, wanprestatie of onrechtmatige daad, maar ook actuele onderwerpen omtrent het contractenrecht. Populaire contractenrecht cursussen zijn bijvoorbeeld: cursus blockchain en smart contracts, cursus actualiteiten contracteren, cursus elektronisch contracteren, cursus actualiteiten verbintenissenrecht, cursus algemeen verbintenissenrecht en de cursus ontbinding en opzegging van contracten. Tijdens een cursus of opleiding contractenrecht wordt dikwijls veel ruimte geboden voor interactie tussen de cursisten en docenten over recente rechtspraak. Het contractenrecht wordt vanuit verschillende invalshoeken bekeken, zodat de cursist alles uit de cursus kan halen wat erin zit. Laat u onderdompelen in de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het contractenrecht en leer de fundamenten van het contractenrecht nog beter kennen.

Locaties

Tussen het uitgebreide aanbod contractenrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl vindt u altijd wel een cursus die u bij u in de buurt kunt volgen. Van een cursus contractenrecht in Leiden, Utrecht, Amsterdam of Maastricht. Op Kiesuwcursus.nl vindt u ook eenvoudig een online cursus contractenrecht in de vorm van een webinar of e-learning. Zo kunt u vanuit huis uw kennis bijspijkeren en actualiseren op een moment dat voor u het best uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit contractenrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals OSR Juridische Opleidingen, Lexlumen, CPO, Leids Juridisch PAO en LegalPlanet.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden en zo uw cliënten van het meest actuele en volledige advies kunt voorzien. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor bijna alle contractenrecht cursussen en opleidingen die u boekt via Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen, maar u vindt op Kiesuwcursus.nl bijvoorbeeld ook KNB geaccrediteerde cursussen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven