KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding burgerlijk procesrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
57 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding burgerlijk procesrecht?

Bent op zoek naar een postacademische cursus op het gebied van het burgerlijk procesrecht, omdat u uw PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt opfrissen? Hier vergelijkt u eenvoudig meer dan 100 cursussen burgerlijk procesrecht van erkende opleiders zoals Sdu, Leids Juridisch PAO en Eggens Instituut UvA!  

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 70 cursussen die specifiek gericht zijn op het burgerlijk procesrecht. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook notarissen, bedrijfsjuristen en juridisch medewerkers (zoals secretaresses) kunnen bij Kiesuwcursus.nl terecht.  

Altijd actueel

U bent als advocaat gespecialiseerd in het burgerlijk procesrecht en daarom wilt u graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het burgerlijk procesrecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Voor een dergelijke actuele cursus burgerlijk procesrecht bent u bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod burgerlijk procesrecht cursussen en opleidingen: voor ieder wat wils dus. U vindt bij ons dé burgerlijk procesrecht cursus waarnaar u al lang op zoek was. Alle populaire onderwerpen op het gebied van het burgerlijk procesrecht zullen aan bod komen: het bewijsrecht, het appelprocesrecht, onmiddellijkheidsbeginsel, het hoger beroep: verontschuldigbare termijnoverschrijding en de twee-conclusie-regel. Uiteraard wordt in de cursussen uitgebreid stilgestaan bij de actuele jurisprudentie. Na het volgen van een cursus actualiteiten burgerlijk procesrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het burgerlijk procesrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Cursuslocaties

Bent u op zoek naar een cursus burgerlijk procesrecht waarvoor u niet ver hoeft te reizen? Dat kan. Grote kans dat u op Kiesuwcursus.nl een burgerlijk procesrecht cursus of opleiding vindt bij u in de buurt. De cursussen en opleidingen burgerlijk procesrecht die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen. Van Breukelen tot Maastricht en van Leiden tot Amsterdam. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online burgerlijk procesrecht cursus in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Zelfs als u vakantie en werk wilt combineren, bent u bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. U boekt bij ons bijvoorbeeld een cursus burgerlijk procesrecht in Curaçao.  

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit burgerlijk procesrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals CPOSDU en Leids Juridisch PAO.  

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor bijna alle cursussen burgerlijk procesrecht die u boekt via Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen. 

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven