KiesUwCursus
Home Cursussen

Bestuursrecht cursus, opleiding of training?

127 resultaten
Per pagina:
Banner bestuursrecht landingpage

Bestuursrecht cursus, opleiding of training?

Bent u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het Bestuursrecht? Bekijk hier onze 7 populairste onderwerpen:

  1. Algemene Wet Bestuursrecht (Awb) – waarin u alle kernbegrippen van het Bestuursrecht geleerd krijgt.
  2. Actualiteiten Ruimtelijk Bestuursrecht – waarin onder andere de belangrijkste rechtspraak op het gebied van de Wro, de Wabo en de Awb wordt besproken.
  3. Algemeen Bestuursrecht (Staats- en bestuursrecht) – voor de (beginnend) advocaat, bedrijfsjurist of overheidsjurist die zich meer bekend wil maken met het rechtsgebied.
  4. Procederen Bestuursrecht – voor de jurist die alle aspecten van bestuursrechtelijke procedures wil beheersen. Hierna heeft u alle handvatten om zo efficiënt mogelijk te handelen in de zittingszaal.
  5. Actualiteiten Bestuursrecht – waarin u alle updates krijgt over de recente rechtspraak en ontwikkelingen binnen het rechtsgebied.
  6. KEI Bestuursrecht – waarin de gevolgen van de invoering van KEI uitgebreid aan bod komen.
  7. Bestuursrechtelijke handhaving – voor de advocaat, jurist of specifiek de gemeentejurist die te maken heeft met bestuurlijke handhaving. Jurisprudentie, ontwikkelingen en onder andere de toepassing van bestaande handhavingsinstrumenten komen aan bod.
Leren op uw niveau

Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw kennis bij te schaven op uw eigen leerniveau. Daarom vindt u op KiesUwCursus de opleiding Bestuursrecht aan de universiteit, binnen de niveaus HBO, WO én tonen we u de postacademische opties. Vervolgens kiest u uit een groot scala gerenommeerde opleiders, zoals: OSR juridische opleidingen, SDU of Eggens Instituut UvA. En zelfs voor de jurist die liever vanuit huis leert zijn er opties voor een online cursus. Gebruik de zoekfilters en vindt de cursus die het beste bij uw wensen past of neem contact met ons op voor (gratis!) persoonlijk advies.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven