console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding beslag- en executierecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
4 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding beslag- en executierecht?

Zoekt u de beste cursus of opleiding beslag- en executierecht voor advocaten, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de opleiding of cursus beslag- en executierecht die aansluit bij uw kennis en kunde. KiesUwCursus biedt u het complete overzicht postacademische opleidingen beslag- en executierecht. De cursussen bieden u de belangrijke updates van actualiteiten binnen het beslag- en executierecht.  

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder vele cursussen die specifiek gericht zijn op het beslag- en executierecht. Mocht u dus een cursus beslag- en executierecht zoeken om uw PO/PE punten van dit jaar te behalen, dan bent u bij KiesUwCursus aan het juiste adres. Uw PAO cursus vindt u ook gemakkelijk binnen ons brede aanbod zoals een cursus faillissement en beslag. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor accountants en bedrijfsjuristen staan op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen. 

Altijd actueel

U bent werkzaam binnen de advocatuur en houdt zich dagelijks bezig met de beslag- en executierecht praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het beslag- en executierecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het grote aanbod opleidingen beslag- en executierecht op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. U vindt bij ons diverse cursussen over populaire en actuele onderwerpen binnen het beslag- en executierecht. Na het volgen van een cursus actualiteiten beslag- en executierecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het beslag- en executierecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit beslag- en executierecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Legent, Nemesis Opleidingen en Stichting tot Bevordering der Notariële Wetenschap.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.   

Terug naar boven