KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding beschermingsbewind?

Opleidingsniveau
+ Meer
1 resultaat
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding beschermingsbewind?

Bent u advocaat of bewindvoerder en op zoek naar een postacademische cursus of opleiding op het gebied van beschermingsbewind, omdat u uw PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt opfrissen? Hier vergelijkt u eenvoudig meer dan 100 cursussen van erkende opleiders zoals Sdu, Lexlumen en OSR!  

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 25 cursussen die specifiek gericht zijn op het beschermingsbewind. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een meerdaagse opleiding bewindvoerder beschermingsbewind of juist aan een cursus beschermingsbewindvoerder die slechts een dag duurtOp Kiesuwcursus.nl filtert u daarnaast eenvoudig op basis van doelgroep. Bent u specifiek op zoek naar een cursus beschermingsbewind of een beschermingsbewind opleiding voor advocaten? Vink dan die filter aan links in uw scherm. 

Altijd actueel

U bent als advocaat gespecialiseerd in het beschermingsbewind of houdt zich anderszins bezig met de beschermingsbewind praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten en praktische facetten rondom bewindvoering om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Voor een dergelijke actuele cursus beschermingsbewind bent u bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod beschermingsbewind cursussen en opleidingen van diverse opleiders: voor ieder wat wils dusOns aanbod bestaat uit beschermingsbewind cursussen over populaire onderwerpen zoals: mentorschap, curatelebeschermingsbewindvoering en de rol van de BPBI. Uiteraard wordt in de cursussen ook aandacht besteed aan de relevante wetgeving op het gebied van beschermingsbewind zoals testamentair bewind en de Wsnp. Na het volgen van een cursus actualiteiten beschermingsbewind bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van bewindvoering en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Cursuslocaties

Bent u op zoek naar een cursus beschermingsbewind waarvoor u niet ver hoeft te reizen? Dat kan. Grote kans dat u op Kiesuwcursus.nl een beschermingsbewind cursus vindt bij u in de buurt. De cursussen en opleidingen beschermingsbewind die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een beschermingsbewind online cursus in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.  

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit beschermingsbewind cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Uitgeverij-Studiecentrum KerckeboschOSR Juridische Opleidingen en Schulinck 

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor bijna alle beschermingsbewind cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen. 

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven