KiesUwCursus
Home Cursussen

AVG cursus, opleiding of training?

36 resultaten
Per pagina:
Blogpagina banner

AVG cursus, opleiding of training?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft verstrekkende gevolgen voor advocaten, juristen bij de overheid of gemeente, een arts in de zorg, de accountant en ga zo maar door. Al met al, alle branches hebben sinds 25 mei 2018 te maken met de AVG en de nieuwe privacywetgeving rondom de verwerking van persoonsgegevens. U wilt uw cliënten uiteraard zo goed mogelijk adviseren rondom privacy kwesties. Daarom vindt u hier een groot aanbod aan cursussen AVG en privacyrecht.

Breed cursusaanbod

Eenieder is op zoek naar de cursus of opleiding die het beste aansluit bij zijn/haar wensen en werkveld. Op KiesUwCursus vindt u een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Zoals:

→ Specialisatiecursus privacy

U wilt zich specialiseren binnen de wet- en regelgeving van privacy? Met een specialisatiecursus verdiept u zich in de nieuwe privacywet en overige ontwikkelingen.

→ Privacy Officer of Data Protection Officer (DPO)

U wilt in staat zijn om als zelfstandig Data Protection Officer (DPO) of Privacy Officer te opereren? Via deze cursussen raakt u bekend met alle issues uit de praktijk, zoals de privacy aspecten van HR, het opstellen van een privacybeleid of de meldplicht datalekken.

→ AVG Functionaris

Bent u werkzaam binnen de publieke sector en weet u wat de rol is van een privacyfunctionaris? En dient u iemand binnen uw organisatie aan te wijzen? Alles over de gevolgen van de privacyverordening voor uw werkveld hoort u terug in deze cursussen.

→ Privacy op de werkvloer

Als advocaat arbeidsrecht of als u werkzaam bent binnen hrm, raakt u ongetwijfeld in aanraking met privacy op de werkvloer. U dient dus op de hoogte te zijn alle ontwikkelingen en de consequenties van de AVG. Volg een cursus en blijf up-to-date!

Bekijk hier direct welke cursus het beste aansluit op uw interesses. Filter bijvoorbeeld op gewenste locatie (we hebben aanbod van Rotterdam in de Randstad tot aan Maastricht in het zuiden van het land) en zie het aanbod op maat binnen twee kliks terug op uw beeldscherm!

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven