console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

AVG cursus, opleiding of training?

Opleidingsniveau
+ Meer
9 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

AVG cursus, opleiding, training of workshop?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft verstrekkende gevolgen voor advocaten, juristen bij de overheid of gemeente, een arts in de zorg, de accountant en ga zo maar door. Al met al, alle branches hebben sinds 25 mei 2018 te maken met de AVG en de nieuwe privacywetgeving rondom de verwerking van persoonsgegevens. U wilt uw cliënten uiteraard zo goed mogelijk adviseren rondom privacy kwesties. Daarom vindt u hier een groot aanbod aan cursussen AVG en privacyrecht.

Breed cursusaanbod

Eenieder is op zoek naar de cursus of opleiding die het beste aansluit bij zijn/haar wensen en werkveld. Op KiesUwCursus vindt u een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Zoals:

→ Specialisatiecursus privacy

U wilt zich specialiseren binnen de wet- en regelgeving van privacy? Met een specialisatiecursus verdiept u zich in de nieuwe privacywet en overige ontwikkelingen.

→ Privacy Officer of Data Protection Officer (DPO)

U wilt in staat zijn om als zelfstandig Data Protection Officer (DPO) of Privacy Officer te opereren? Via deze cursussen raakt u bekend met alle issues uit de praktijk, zoals de privacy aspecten van HR, het opstellen van een privacybeleid of de meldplicht datalekken.

→ AVG Functionaris

Bent u werkzaam binnen de publieke sector en weet u wat de rol is van een privacyfunctionaris? En dient u iemand binnen uw organisatie aan te wijzen? Alles over de gevolgen van de privacyverordening voor uw werkveld hoort u terug in deze cursussen.

→ Privacy op de werkvloer

Als advocaat arbeidsrecht of als u werkzaam bent binnen hrm, raakt u ongetwijfeld in aanraking met privacy op de werkvloer. U dient dus op de hoogte te zijn alle ontwikkelingen en de consequenties van de AVG. Volg een cursus en blijf up-to-date!

Cursuslocaties

Bent u op zoek naar een cursus AVG waarvoor u niet ver hoeft te reizen? Dat kan. Grote kans dat u op Kiesuwcursus.nl een ondernemingsrecht cursus vindt bij u in de buurt. De cursussen en opleidingen AVG die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen. Van een AVG opleiding in Rotterdam tot Amsterdam en van Utrecht tot Maastricht. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een AVG online cursus in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit AVG cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals SDU, Considerati en Leids Juridisch PAO. Kijk ook eens tussen het uitgebreide cursusaanbod van ICT-recht: een specialistische cursusaanbieder op het gebied van AVG.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor bijna alle AVG cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven