KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding arbeidsrecht in Amsterdam?

Opleidingsniveau
+ Meer
32 resultaten
Per pagina:
CPO webinarbundels mei 2020

Cursus of opleiding arbeidsrecht in Amsterdam?

Bent u juridisch professional, werkzaam op het gebied van arbeidsrecht in Amsterdam en op moet u uw PO-punten van dit jaar nog behalen of bent u gewoon op zoek naar een opfriscursus arbeidsrecht in Amsterdam? Kijk dan eens tussen het uitgebreide aanbod arbeidsrecht opleidingen en cursussen van Kiesuwcursus.nl. Bij ons vindt u meer dan 150 verschillende cursussen arbeidsrecht. Gegarandeerd een cursus of opleiding arbeidsrecht die bij uw kennis en kunde aansluit.

Cursuslocaties in Amsterdam

Tussen het uitgebreide aanbod arbeidsrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl vindt u altijd wel een cursus die u in Amsterdam kunt volgen. Onze hoofdstad en bovendien een stad waar veel advocatenkantoren gevestigd zijn. De cursussen arbeidsrecht worden gegeven bekende cursuslocaties in Amsterdam zoals: Hotel Jakarta, de Vrije Universiteit, Hotel Novotel Amsterdam Schiphol, Hotel Holiday Inn RAI, het Olympisch Stadion en BCN Amsterdam Arena. Allemaal eenvoudig te bereiken locaties met het openbaar vervoer of de auto (inclusief parkeergelegenheid).

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Het aanbod van Kiesuwcursus.nl dat bestaat uit arbeidsrecht cursussen die in Amsterdam plaatsvinden wordt gekenmerkt door gerenommeerde opleiders zoals SDU, VU Law Academy, Lexlumen, Instituut voor Arbeidsrecht & HRM en Edulaw.

Populairste onderwerpen

Uw perfecte cursus of opleiding arbeidsrecht en sociale zekerheid vinden? Dit zijn de 6 meest populaire onderwerpen:

  1. Een Basiscursus arbeidsrecht waarin u de basisbeginselen van het arbeidsrecht uitgelegd krijgt. Denk hierbij aan onderwerpen zoals arbeidscontracten, CAO en ontslag.
  2. Een cursus Actualiteiten arbeidsrecht, waarin de laatste jurisprudentie en ontwikkelingen aan bod komen en u deze kennis daarna in uw eigen dagelijkse praktijk kunt toepassen.
  3. Een Opleiding Mediation, waarna u geschillen tussen werkgever en werknemer op kunt lossen als arbeidsmediator.
  4. Een cursus Verdieping arbeidsrecht voor de gevorderde specialist die al een gedegen basiskennis heeft van het rechtsgebied. Samen met de docent duiken de cursisten de diepte in en laten zich onderdompelen in de arbeidsrechtwereld.
  5. Een cursus gericht op Privacy. In hoeverre mag de werkgever het gedrag van de werknemer monitoren en controleren op de werkvloer en in de privésfeer? De gevolgen van de AVG komen uiteraard ook uitgebreid aan bod.
  6. Een cursus Duits arbeidsrecht voor onder andere juristen en internationale bedrijven die zaken doen in Duitsland.

7 voordelen van KiesUwCursus.nl

U vergelijkt op Kiesuwcursus.nl meer dan 185 postacademische en post-HBO opleidingen, cursussen en trainingen over arbeidsrecht. Velen voor u vonden al arbeidsrecht cursussen via KiesUwCursus, weet u waarom? Lees hieronder direct de 6 voordelen van KiesUwCursus:

Cursussen op maat

Arbeidsrecht cursussen speciaal voor HR-managers, juristen en advocaten. Afgestemd op onderwijs, zorg, horeca of een andere branche.

Docenten

De cursussen en opleidingen arbeidsrecht die u via Kiesuwcursus boekt, worden gegeven door bekende namen uit het arbeidsrecht vakgebied. Gerenommeerde docenten zoals mr. dr. Burger, mr. Buijs, prof. mr. dr. Roozendaal, mr. dr. Fluit, prof. mr. Laemers en mr. van der Meer zullen u in de cursussen bijpraten over het arbeidsrecht.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. U vindt hier een overzicht van meer dan 150 cursussen Arbeidsrecht van NOvA-erkende opleiders. Eén cursus levert u 2 tot 20 PO-punten op.

Online cursus arbeidsrecht

Wilt u liever een online cursus arbeidsrecht? Ook dat vindt u op Kiesuwcursus.nl. Wij hebben een uitgebreid aanbod e-learnings en webinars arbeidsrecht. U kunt een e-learning zelfs volgen waar en wanneer u maar wilt. U heeft tenslotte 24/7 toegang.

Niveau en cursusduur

Een basis cursus arbeidsrecht duurt normaliter een dag of een dagdeel. Bent u op zoek naar meer diepgang bijvoorbeeld de opleiding specialist arbeidsrecht of een andere leergang? Die vindt u op Kiesuwcursus.nl. Een leergang duurt meestal meerdere dagen.

Gratis advies

Wij geven gratis advies. Wij helpen u bij uw keuze. | U geeft uw keuze door.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven