KiesUwCursus
Home Cursussen

Arbeidsrecht opleiding, cursus of training?

2 resultaten
Per pagina:
Blogpagina banner

Arbeidsrecht opleiding, cursus of training?

Populairste onderwerpen

Uw perfecte cursus, training of opleiding arbeidsrecht vinden? Dit zijn de 6 meest populaire onderwerpen:

  1. Een Basiscursus arbeidsrecht waarin u de basisbeginselen van het arbeidsrecht uitgelegd krijgt. Denk hierbij aan onderwerpen zoals arbeidscontracten, CAO en ontslag.
  2. Een cursus Actualiteiten arbeidsrecht, waarin de laatste jurisprudentie en ontwikkelingen aan bod komen.
  3. Een Opleiding Mediation, waarna u geschillen tussen werkgever en werknemer op kunt lossen als arbeidsmediator.
  4. Een cursus Verdieping arbeidsrecht voor de gevorderde specialist die al een gedegen basiskennis heeft van het rechtsgebied.
  5. Een cursus gericht op Privacy. In hoeverre mag de werkgever het gedrag van de werknemer monitoren en controleren op de werkvloer en in de privésfeer? De gevolgen van de AVG komen uiteraard ook uitgebreid aan bod.
  6. Een cursus Duits arbeidsrecht voor onder andere juristen en internationale bedrijven die zaken doen in Duitsland.

6 voordelen van KiesUwCursus

U vergelijkt hier meer dan 185 postacademische en post-HBO opleidingen, cursussen en trainingen over arbeidsrecht. Velen voor u vonden al cursussen via KiesUwCursus, weet u waarom? Lees hieronder direct de 6 voordelen van KiesUwCursus:

1. Cursussen op maat

Cursussen speciaal voor HR-managers, juristen en advocaten. Afgestemd op onderwijs, zorg, horeca of een andere branche. Advocaat? U vindt ook de leergang Arbeidsrecht als u zich hierin wilt specialiseren.

2. Ook in buitenland

Werken en vakantie combineren? Of doet uw kantoor ook zaken in het buitenland? U vindt hier ook cursussen in het buitenland. Denk hierbij aan Athene, Lissabon, Aruba, Curaçao en vele andere internationale bestemmingen.

3. PO-punten

Advocaten zijn verplicht 20 NOvA PO-punten te behalen per jaar. U vindt hier een overzicht van meer dan 160 cursussen Arbeidsrecht van NOvA-erkende opleiders. Eén cursus levert u 2 tot 20 PO-punten op.

4. Geaccrediteerde opleiders

Ons aanbod bestaat uit tientallen gerenommeerde opleiders zoals Grotius (Nijmegen), SDU (Breukelen), OSR (Utrecht), CPO (Utrecht), VU (Amsterdam) en Instituut voor Arbeidsrecht & HRM (Zwolle, Rotterdam)

5. Leervorm 

Wilt u liever een online cursus Arbeidsrecht? Dit is ook mogelijk. U volgt uw cursus waar en wanneer u maar wilt. U heeft tenslotte 24/7 toegang. Een cursus op locatie kan uiteraard ook. Kies dan bijvoorbeeld voor een korte cursus Arbeidsrecht die bestaat uit 1 dagdeel, 2 dagdelen of een meerdaagse cursus.

6. Gratis advies 

Wij geven gratis advies. U geeft uw wensen door en wij stellen een gratis aanbod op maat samen. U kunt dan verder met uw werk en ondertussen zoeken wij de best passende cursussen voor uw persoonlijke situatie.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven