KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding aansprakelijkheidsrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
81 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – februari 2024

Cursus of opleiding aansprakelijkheidsrecht?

Zoekt u een cursus aansprakelijkheidsrecht voor advocaten, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de cursus of opleiding aansprakelijkheidsrecht die bij uw kennis en kunde aansluit.   

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 100 cursussen aansprakelijkheidsrechtVan een basis cursus aansprakelijkheidsrecht waarin u binnen een dag op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom het aansprakelijkheidsrecht tot een leergang of specialisatie opleiding aansprakelijkheidsrecht, bij ons vindt u het allemaal. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor notarissen en andere juristen vindt u op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen aansprakelijkheidsrecht. 

Altijd actueel

U bent werkzaam binnen de advocatuur en houdt zich dagelijks bezig met de aansprakelijkheidsrecht praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het aansprakelijkheidsrecht om zo uw cliënten altijd van het beste en meest actuele advies te kunnen voorzien. Het uitgebreide aanbod aansprakelijkheidsrecht cursussen en opleidingen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. Na het volgen van een cursus actualiteiten aansprakelijkheidsrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Cursuslocaties

De aansprakelijkheidsrecht opleidingen en cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen. Van Amsterdam tot Utrecht en van Breukelen tot RotterdamAls u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus aansprakelijkheidsrecht in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.  

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit webinars, e-learnings, opleidingen en cursussen aansprakelijkheidsrecht van aanbieders zoals Eggens Instituut UvASDU en Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch 

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Behaal uw NOvA PO-punten eenvoudig door een aansprakelijkheidsrecht opleiding of cursus te zoeken die bij u past. 

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen. 

Terug naar boven