KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus, opleiding of training aanbestedingsrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
6 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus, opleiding of training aanbestedingsrecht?

Zoekt u een (postacademische) cursus of opleiding aanbestedingsrecht, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren en weer helemaal up-to-date wilt zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van het aanbestedingsrecht? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de aanbestedingsrecht cursus of opleiding die het best bij uw interesses aansluit.  

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder een uitgebreid aanbod aanbestedingsrecht cursussen en opleidingen. Van een cursus actualiteiten aanbestedingsrecht, tot een masterclass aan bestedingsrecht en zelfs een specialisatieopleiding aanbestedingsrecht, bij ons vindt u het allemaal. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor overheidsjuristen en bedrijfsjuristen staan op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen. 

Altijd actueel

Het aanbestedingsrecht is continue in beweging. U houdt zich dagelijks bezig met de aanbestedingspraktijk en daarom wilt u graag op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen en actualiteiten rondom het aanbestedingsrecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het grote aanbod aanbestedingsrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. U vindt bij ons diverse populaire aanbestedingsrecht cursussen: een cursus aanbestedingsrecht 2019 of een opleiding aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk. Populaire onderwerpen worden in de cursussen behandeld zoals: het schenden van aanbestedingsverplichtingen, economische machtsposities, aanbestedingsrecht en verbintenissenrecht en het Europese en Nederlandse aanbestedingsrecht. Na het volgen van een cursus actualiteiten aanbestedingsrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het aanbestedingsrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Cursuslocaties

De aanbestedingsrecht cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen zoals bijvoorbeeld in Amsterdam of Den Haag. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus aanbestedingsrecht in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. 

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit aanbestedingsrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals VU Law Academy, Leids Juridisch PAO en SDU.  

Docenten

De cursussen en opleidingen aanbestedingsrecht die u via Kiesuwcursus boekt, worden gegeven door bekende namen uit het aanbestedingsrecht vakgebied. Gerenommeerde docenten zoals prof. mr. Jansen, mr. Prent, prof. mr. den Ouden, prof. mr. Steyger en prof. mr. Hebly zullen u in de cursussen bijpraten over het aanbestedingsrecht. Deze specialisten op het gebied van het aanbestedingsrecht maken u wegwijs en lichten op praktische wijze alle juridische facetten van het aanbestedingsrecht toe.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Het merendeel van de aanbestedingsrecht cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl is NOvA geaccrediteerd. Dus ga snel op zoek naar de cursus, opleiding of training aanbestedingsrecht die bij uw kennis en kunde past. 

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven